Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 25 – 31 Iulie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 31 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 25 – 31 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 25 si 26 iulie pana spre dupa-amiaza le pot aduce acestor nativi modificari ale starii de spirit legate de o chestiune baneasca. E suficient sa se gandeasca la bani ca sufletul lor se si innegureaza ori se alarmeaza doar la auzul unei informatii cu privire la niste modificari ale statutului lor financiar in contextul muncii.

Mai mult se cufunda in ganduri decat rezolva concret ceva. Intre 26 iulie dupa-amiaza si 28 iulie pot face drumuri scurte, mici escapade dincolo de granita, se pot afla intr-o relatie stransa cu fratii, si apropiatii aflati in acel moment in strainatate. Moment bun pentru toti cei care sustin probe in cadrul unor examene sau concursuri cer presupun cunoasterea unei limbi straine. Intre 29 si 30 iulie n-au incotro si trebuie sa se inhame la treburile casnice, cele mai grele, cele mai plictisitoare ori dificile din punct de vedere fizic pentru ei (sa ridice ori sa care greutati, sa mute mobila, etc.).

In relatiile cu rudele apropiate se instaleaza lipsa de interes, de entuziasm sau chiar indiferenta, ori, macar, tendinta interioara de a actiona conforma acestor stari de spirit chiar daca, dintr-un acut simt al datoriei si responsabilitatii, ei reusesc sa le infranga. Pe 31 iulie, pe directia caselor V – XI, se instaleaza faza de Luna Plina care poate sa le dea ghes spre fantezie, initiativa, chef de evadare din rutina.

Unii sunt pusi pe glume, pe surprize, altii sunt simpatici si placuti. In grupul lor de prieteni poate apara o figura noua care sa le trezeasca interesul si curiozitatea. In mod normal, dupa 31 iulie, Balantele ar trebui sa aiba, pentru aproximativ doua saptamani, noroc si sprijin providential, esential de la prieteni si cunoscuti care sa actioneze in interesul lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: