Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 23 – 29 Mai 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 23 – 29 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Decelam in tranzitele saptamanii viitoare, pentru Balante, o nota dominanta de responsabilitate dar si obligativitatea de a rezolva destul de repede o serie de chestiuni care s-au ivit de curand ori care treneaza de luni, poate chiar de un an-doi. Partea buna a acestei perioade este data de pozitia celor trei planete personale aflate in tranzit prin casa a IX-a, care determina o serie de atitudini si hotarari motivate de constiinta, luate cu luciditate si spirit practic.

Intuitia lor este intr-o forma destul de buna precum si determinarea de a se impune acolo unde ei au convingerea bazata pe argumente reale ca au dreptate.

Buna este aceasta faza pentru comunicare, mai ales ca ea nuanteaza intr-un chip spectaculos fie tendinta de a renunta sau amana o discutie lamuritoare provenind dinspre casa a III-a, fie reactiile intempestive, cu tenta conflictuala ce provin de la natura intrinseca a aceleiasi case.

Pozitia planetei Venus in casa a X-a este mult atenuata de cuadratura pe care o face cu Uranus si care face dificila, daca nu cumva ireconciliabila, orice tentativa de a reabilita un parteneriat alterat de conflicte, neincredere, evenimente anterioare al caror ecou nu s-a mistuit si care lasa loc pentru reinceperea unui nou conflict, ipostaza valabila pentru relatiile complicate intre soti sau asociati sau care lasa loc unui eveniment nescontat in relatiile cu justitia.

Orgoliul s-a putea sa-i impiedice sa ceara ajutor unor persoane importante sau cu functie (23-25 mai). Probleme minore de sanatate se reflecta asupra regimului alimentar si al psihicului ca o consecinta fireasca a stresului in care traiesc.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: