Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 22-28 Aprilie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 22-28 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 24 aprilie noaptea, perioada buna pentru sanatate care le poate inlesni unora salturi rapide in evolutia starii organice, mai ales in urma unor crize de data recenta, a unor accidente sau operatii. Posibile ameliorarii ale unei situatii complicate cu niste saptamani in urma la locul de munca; unii pot gasi o “slujba” acceptabila sau mai buna decat cea anterioara.

Intre 24 aprilie (dupa ora 03:33′) si 26 aprilie dimineata, relatiile parteneriale de orice natura se complica prin sicane, certuri, escaladarea conflictelor prin acuzatii, reclamatii, marturii contradictorii, exagerari. Atentie! acest context nu se epuizeaza ci evolueaza atingand maximum de potential pe 28 aprilie cand, in cadrul unor anchete sau procese, pot avea loc situatii dintre cele mai neasteptate sau lipsite de orice logica. Unii martori pot compromite sau submina o cauza aflata pe rolul instantei prin marturia lor neconcludenta, prin retractarea unor depozitii anterioare, prin refuzul de a se prezenta sau prin orice alta manevra menita sa complice demersurile oficiale. Impricinatii insisi sau avocatii lor pot ceda nervos si, lasandu-se dusi de valul emotiilor, sa permita instalarea unor nereguli.

Intre 26 aprilie (dupa ora 04:57′) si noaptea de 28 aprilie, tentative de intrare in posesie a unor bunuri materiale sau a unor sume de bani. Demersul poate lua o turnura noua pe fondul evenimentelor patronate de faza Lunii Noi in Taur care se va produce in ziua de 26 aprilie, la ora 15:16′.

In restul zilei de 28 aprilie (dupa ora 04:39′), vor avea loc doua evenimente astrologice: planeta Venus va intra in zodia Berbecului, semn pe care il va traversa pana pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare (“Sensul Vietii si Pedeapsa in Viata”) vor parasi axa Fecioara/Pesti si isi vor continua evolutia pe axa Leu/Varsator, corespunzatoare celor doua case ale banilor si castigurilor materiale, pana la inceputul lunii noiembrie 2018.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: