Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 21 – 27 Februarie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 21 – 27 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In casa a VII-a, locuita de Berbec, se vor afla intreaga saptamana trei si la un moment dat patru corpuri ceresti, care, impreuna cu Nodul Sud al Lunii, functioneaza ca o piatra de moara in sacul acestui loc de pe harta lor astrala.

Forma pe care o poate imbraca, pentru unii nativi, acest context astral poate fi dramatica, spectaculoasa. Cu un Marte puternic, in domiciliu, in conjunctie cu Venus, nu putem sa facem abstractie de interpretarea clasica, din manualele de astrologie, care vorbeste despre certuri conjugale, despartiri furtunoase, conflicte aprinse intre parteneri.

Dar mai poate fi vorba si de amplificarea unor conflicte de odinioara de mai mica importanta, care acum parca renasc, ori de tasnirea la suprafata sau de sub pojghita unor relatii sociale, contractuale, pana acum cuviincioase, a unor aspecte urate ori violente care socheaza.

Sub semnul incetarii unei colaborari, a unei convietuiri, a unei cooperari stau multe din detaliile vietii de fiecare zi a acestor nativi. Inutil sa mai subliniem cat de multe riscuri si surprize poate aduce acest context, cu un varf de maximum al activitatii pe 21 si 22 februarie, in plan procesual, juridic, dupa cum evidenta mi se pare deja a fi si concluzia ca, pe un astfel de context, nu se semneaza nimic, nu se bate palma cu vreun asociat. Intelept ar fi ca nativii sa nu reactioneze lesne la provocari.

Nu amplificati conflictele deschise prin cuvinte nelalocul lor sau, si mai rau, proferand amenintari, caci intr-o asemenea situatie nimeni nu se va lasa intimidat. Nu spuneti lucruri neadevarate, nu deformati adevarul, nu debitati “fantezii” intre 25-27 februarie. Discrete griji financiare pe 23/24 februarie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: