Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 18 – 24 Iulie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 18 – 24 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 18 iulie, cei care s-au nascut in Balanta, pot face impresie buna in fata unui grup de cunoscuti, se pot impun e intr-un colectiv prin pricepere, autoritate sau spirit de dreptate.

Intre 19 si 21 iulie, tranzitele astrale privesc mai ales casa sanatatii unde, in unele cazuri, se pot observa, discrete modificari ale fiziologiei aparatului digestiv, hepatic sau suferinte usoare, trecatoare ale organelor localizate in abdomen. Intre 22 si 24 iulie dimineata situatia se schimba dar pe o directie care, unora, in acest moment, nu le va fi cu deosebire utila; poate ca, in economia vietii lor de fiecare zi, ar fi avut nevoie de ajutor pe un alt segment de viata.

Deci, pe 23 iulie Soarele si Mercur intra in Leu, in casa a XI-a, a prietenilor. De-a lungul celor 30 de zile, cat va dura tranzitul Soarelui prin Leu ei vor reusi sa se impuna prin calitatile personale, sa-si faca prieteni, sa starneasca admiratia. In unele situatii se poate vorbi si de ajutor, solidaritate sau sustinere eficienta a nativilor din partea cuiva influent, cu putere.

In acelasi rastimp, Luna va tranzita casa personalitatii lor si le va mai tempera impulsurile naravas. Din 24 iulie, Luna va crea o stare de neliniste legata de bani, de salarizare sau va starni nemultumire cu privire la masurile luate la locul de munca in vederea mentinerii aceluiasi venit sau chiar al pastrarii locului de munca.

Marte mentine tensiunile din sanul familiei din care provin, alimentand cu tot felul de mici evenimente cotidiene relatia intre rudele apropiate cu reverberati spre familia pe care si-au facut-o prin casatorie, unde partenerul poate avea un cuvant de spus de loc confortabil, aspect tot mai puternic resimtit spre 24 iulie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: