Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 16-22 Septembrie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 16-22 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 16 septembrie, grijile nu-i lasa pe unii sa doarma linistiti. Intre 16 septembrie, dupa ora 04:09′, si dimineata zilei de 18 septembrie, tendinta de a-i mobiliza, influenta, convinge, atrage de partea lor pe cei care nu sunt deja apropiati nativului; uneori, tendinta Balantei va fi sa le impuna acelora punctul ei de vedere si, mai delicat sau mai vizibil, sa-i manipuleze.

Intre 18 septembrie, dupa ora 07:53′, si miezul zilei de 20 septembrie, sectorul casei a XII-a va fi incarcat de tendinte si directii astrale din cauza tranzitelor celor trei planete (Soare, Mercur si Marte) carora li se va adauga, din zorii zilei de 20 septembrie, si planeta Venus, alcatuind, astfel, un careu de planete personale ce vor exercita presiuni asupra nativului. Acesta se va confrunta cu nevoia sau dorinta de a pune ordine in gandurile si intentiile lui, de a se lamuri “cum stau lucrurile” intr-o privinta. Nu trebuie neglijat, insa, sectorul sanatate care indica suferinte mai vechi ce recidiveaza ori posibile complicatii digestive si/sau hepatice ale altor boli. Posibil diagnostic dificil de pus ori oscilatie intre doua diagnostice si eventual deruta in directia terapeutica, medicala ori medicamentoasa a cadrelor medicale. Uneori, aceasta ipostaza se poate declansa brusc, fiind provocata de forta Lunii Noi in Fecioara, din dimineata zilei de 20 septembrie.

Intre 20 septembrie, dupa ora 13:06′, si seara zilei de 22 septembrie, mecanisme interioare (sentimente, reactii afective, sensibilitate accentuata) amplificate de Luna.

Din 22 septembrie, dupa ora 20:40′, se pot identifica mici nereguli banesti sau doar frica de a nu ramane fara mijloace de plata ca urmare a unor evenimente care au avut un impact negativ asupra bugetului lor. La sfarsitul acestei zilei (ora 23:02′), Soarele va intra in zodia Balantei si le va oferi nativilor o importanta energie astrala pentru a se reface trupeste si sufleteste.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: