Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 16 – 22 Mai 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 16 – 22 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 mai unele persoane nascute in semnul Balantei pot avea mici dispute cu sotul sau sotia, cu un partener de afaceri sau in orice relatie de colaborare unde un conflict se poate naste oricand.

Ce va fi aducand Luna Noua din ziua de 18 mai, pozitionata in casa a VIII-a a beneficiilor materiale, este mai greu de anticipat pentru ca paleta posibilitatilor de concretizare este larga. Ea priveste atat sansa de a intra imediat in posesia unor bani sau bunuri, fie posibilitatea incheierii formalitatilor necesare pentru a se intra in posesia lor.

Mai sunt posibile discutii si manevre necesare pentru a identifica o serie de ipostaze favorabile ce se pot realiza in urmatoarele saptamani. Intre 19 si 20 mai, casa a IX-a este activa: acolo Marte si Mercur lucreaza in forta in beneficiul acestor nativi care se pot afirma, isi pot prezenta puncte de vedere pertinente in expozeuri publice sau pot sustine conferinte, pledoarii, luari de pozitie in sedinte sau in congrese prin intermediul unor lucrari stiintifice si ipostaze de mare audienta si notorietate.

Din 21 mai situatia pe acest sector astral se schimba: Soarele intra in Gemeni si ridica nivelul pretentiilor dar si al raspunderii in expunerile publice. Se poate pune problema unei provocari esentiale pentru acest an pentru toti cei care si-au pus miza realizarii profesionale pe un sector de excelenta legat de strainatate.

Devenit retrograd, Mercur nu le va mai permite aceiasi spontaneitate sau exuberanta in domeniul public, publicistic, indemnandu-i sa se gandeasca de doua-trei ori inainte de a face afirmatii sau a formula opinii. Reticenta necesara se va resimti chiar din 21/22 mai mai ales in privinta chestiunilor de imagine unde se poate inregistra o secventa incomoda.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: