Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 16-22 Iulie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 16-22 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 16 si 17 iulie, incercare de a face o bresa in modul de viata obisnuit pentru o scurta evadare in peisaj. Examenele se vor desfasura cu dificultati. Atentie majora la regimul alimentar, la medicamente si la odihna necesara in aceasta perioada in cazul celor care sustin probe si verificari scolare, profesionale, tehnice sau practice.

Este bine sa nu faca excese (activitati epuizante, nesomn, abuz de cafea si stimulente etc.) pentru ca in acest context astral organismul acestor nativi nu va fi la maximum de potential iar surmenajul se va instala rapid.

Intre 18 si 20 iulie (pana la ora 07:00′), banalele, de acum, probleme de acasa si de la locul de munca. Pentru cei care au functii si raspunderi speciale, perioada din preajma zilei de 20 iulie este plina de riscuri majore pe care unii vor fi fortati de imprejurari sa si le asume. In general, pentru cei mai multi nativi, problem imaginii, a puterii, a autoritatii, a afirmarii poate cunoaste un moment semnificativ, cu prilejul acestui eveniment astral.

Din 20 iulie dimineata pana pe 22 iulie, ora 12, asupra nativilor se va abate un vant de libertate; el poate fi resimtit doar ca o “adiere”, adica ca o dorinta difuza de a uita, pentru moment de grijile de fiecare zi, alteori poate fi vorba de o adevarata sete de a trai si in alt registru decat cel al obligatiilor si al stresului. Aici, intervine in chip esential si varsta nativilor.

Din 22 iulie, de la pranz, Soarele va intra in casa prietenilor si alaturi de Venus si Mercur, ii poate aduce in prezenta unor persoane importante sau oficiale cu care sa aiba un schimb mde impresii si informatii util lor pe termen scurt.

Din a doua parte a zilei de 22 iulie Balantele vor face efortul subtil de a aduce o situatie anapoda creata la locul de munca, pe “linia de plutire”. Ca nota generala, un fapt de viata poate incepe sau poate schimba ceva esential in viata Balantelor, in a doua parte a saptamanii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: