Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 14-20 Ianuarie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Ianuarie . Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 14-20 Ianuarie . Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 ianuarie (pana la ora 05:53′), cei nascuti in Balanta vor manifesta tendinta de a se impune in cercul de prieteni fie prin autoritatea varstei, fie prin cea profesionala, dorind sa fie recunoscuti ca niste persoane de al caror cuvant sau atitudine trebuie sa se tina cont sau de a nu permite derapajele celor care, in numele prieteniei, isi aroga tot felul de drepturi asupra lor. Acum, va fi randul Balantelor sa-si “delimiteze” teritoriul pentru a mentine o relatie corecta.

Intre 15 ianuarie dimineata si 17 ianuarie la pranz, univers interior motivat puternic sa se concentreze pe doua coordonate existentiale fundamentale: sanatatea si munca. Nota generala este de ezitare, de teama de a nu actiona gresit, de reticente. Totusi, pentru unii, norocul poate functiona si, chiar fara sa ceara ori sa se lupte in mod special, sa primeasca un venit majorat sau sa li se permita sa desfasoare o activitate platita in conditii avantajoase. Sanatatea urmeaza si ea directia ambivalenta a tranzitelor prin Pesti a unor planete “blande”; pana si Marte va fi mult atenuat in vigoare si impulsuri. Principala forma de insanatosire a trupului este vindecarea sufletului, impacarea spiritului si regasirea echilibrului interior.

Intre 17 ianuarie (dupa ora 13:16′) si 19 ianuarie, accentul se va pune pe felul in care nativii vor reactiona provocarilor parteneriale care ridica la o cota importanta, ce nu poate fi ignorata, relatiile care “scot scantei”. Presiunile oficiale si/sau institutionale se vor interfera cu interesele de familie, cu nevoia de a conserva patrimoniul personal si cu propriul lor statut ce trebuie aparat. Pe 19 ianuarie, seara tarziu, Soarele va intra in casa a V-a. Primul impuls va fi sa compenseze momentele dificile de peste zi cu lungi perioade de relaxare, delectare.

Pe 20 ianuarie, nervi din cauza banilor sau a platilor ce trebuie onorate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: