Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 11 – 17 Iulie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 11 – 17 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 11 iulie, Balantele se pot confrunta cu discrete dorinte de stabilizare intr-o chestiune materiala, cu dorinta de a “pune mana” pe un bun sau pe o situatie favorabila lor din punct de vedere financiar fara sa aiba insa posibilitatea de a-si pune dorinta in practica. Intre 12 si 14 iulie dimineata, in mod normal, toata lumea nascuta in acest semn zodiacal ar trebui sa fie in forma din punct de vedere intelectual.

Exprimarea, valorificarea si prezentarea cunostintelor, argumentarea unei cauze, sustinerea unui punct de vedere indiferent de complexitatea si dificultatea subiectului abordat sunt fluente, elegante si competente. Pe o alta directie de viata, in acest rastimp, ei pot face drumuri in afara tarii sau la mare distanta, unde pot intalni oameni interesanti prin valoarea modelului uman si prin sustinerea acordata lor ori prin dialogul util.

Intre 14 iulie dupa-amiaza si 16 iulie seara, unele persoane nascute in acest semn zodiacal se pot confrunta cu problemele din aria socio-profesionala. Nota generala este de conflict mocnit, de nemultumiri nerostite, de tensiuni care se consuma mai mult in forul interior.

Pe 16 iulie, cand se formeaza faza de Luna Noua pe aceasta casa a X-a, cei nascuti in Balanta pot avea momente de cumpana. Ar trebui sa se exprime, sa reactioneze dar ii coplesesc emotiile, enervarea ii tulbura atat de tare incat prefera sa taca si sa ia atitudine intr-un moment mai potrivit. Schimbarile cu aer de noutate ii pot destabiliza. Functia, imaginea, autoritatea profesionala, demnitatea personala pot fi puse la indoiala sau este chiar contestate. Pot beneficia, din fericire, de sustinere si ajutor, pe 17 si 18 iulie, de la persoane influente sau care sunt in masura sa faca dreptate si sa restabileasca ordinea.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: