Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 10-16 iunie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 10-16 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 iunie, disconfort la nivelul dialogului, al intelegerii corecte a informatiilor curente care ajung la ei, probleme de concentrare, instabilitate; nativii, mai ales ceti tineri se vor plictisi ori de cate ori se vor apuca de invatat, iar procesul, in sine, de memorizare si asimilare a cunostintelor va fi greoi. Deplasari asociate cu incidente minore. Unele persoane pot trece prin crize de personalitate, traite mai intens sau mai atenuat, in functie de structura dar si de motivul provocarii care ii destabilizeaza in convingerile lor.

Intre 10 iunie, dupa ora 14:37′, si inceputul zilei de 13 iunie, multe ar vrea Balantele sa faca dar putine le vor iesi. Toate intentiile lor se vor lovi de concluzia ca procedand intr-un anume fel le prejudiciaza un alt sector de viata (cel personal, familial, conjugal sau de afaceri ori procesual, patrimonial ori profesional si social), astfel ca, de cele mai multe ori vor renunta, vor retracta o promisiune, o vor amana pentru o perioada mai favorabila. Situatia, in linii mari, va persista mai multe saptamani. Singurul detaliu astral care survine pe 10 iunie dupa-amiaza este menita sa le aduca o protectie, o sansa in plus ori o recuperare medicala rapida.

Intre 13 iunie, dupa ora 02:45′ si prima parte a zilei de 15 iunie, perioada de scurta durata dar pozitiva pe mai multe planuri: in viata sentimentala, in relatiile cu copiii, in activitatea de creatie artistica si interpretare, in exprimarea si afirmarea personala prin originalitate si talent. In acest rastimp, unele persoane tinere vor simti dorinta de a studia domenii noi, pentru a-si largi orizontul sau pentru a-si schimba, in viitor, meseria.

Intre 15 iunie, dupa ora 13:18′ si 16 iunie, sfarsit convenabil nativului a unui context de imprejurari nesigur,uneori alarmant, care s-a derulat la locul de munca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: