Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 1-7 Iulie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 1-7 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 iulie dupa-amiaza, perioada placuta, agreabila prin lipsa factorilor tulburenti; nativii vor avea tendinta de a se izola de stres, oboseala, suparare sau ingrijorare prin capacitatea de a amana deciziile care i-ar solicita emotional, afectiv sau mental.

Intre 2 iulie, dupa ora 19, si 5 iulie dimineața, incercarea de a face un artificiu, de a ajunge la o intelegere menita sa le aduca un profit, banesc.

Pe 5 iulie, Venus va intra in zodia Gemenilor si le permite o eliberare a spiritului de cenzuri, de idei preconcepute, de a intineri, de a-si modifica mentalitatea sau de a da frau liber inspiratiei si intuitiei. Norocul va fi de partea celor care doresc sa-si continue studiile in strainatate. O calatorie de scurta durata, de orientare, de familiarizare sau chiar pentru a depune un dosar ori pentru a participa la un interviu, este posibila; nativii pot avea si, invers, sansa de a descoperi o oportunitate, in timp ce se afla in vacanta, in excursie si, careia, fara sa stea prea mult pe ganduri, sa-i dea curs.

Intre 5 iulie, dupa ora 08, si 7 iulie seara, calatoriile de scurta durata, vestile, corespondenta, schimbul de informatii sau de documente, relatiile cu institutiile in vederea obtinerii unor aprobari vor fi sustinute astral chiar daca nativii se vor osteni pentru a rezolva un demers de aceasta natura.

Pe 6 iulie, Mercur va intra in zodia Leului si le va permite Balantelor sa se afle in preajma unor persoane influente, celebre, bogate sau cu rang oficial si sa aiba cu acestea un dialog sincer, deschis, profitabil in vederea rezolvarii unor chestiuni personale.

Pe 7 iulie, dupa ora 20:45′, pronuntat conflict intre prioritatile impuse de datoria fata de rude (mai cu seama fata de parinti) si indatoririle profesionale, publice care se dovedesc, fiecare in parte, greu de onorat. Decizii dificile, daca se va pune problema acceptarii unei functii care i-ar pune in situatia sa-si “sacrifice” viata de familie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: