Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 07 – 13 Februarie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 07 – 13 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Evenimente mari provocate de astre nu par a se petrece in perioada 7 – 13 februarie, in ceea ce-i priveste pe nativii din Balanta.

Viata lor decurge firesc, fie prin continuarea unor evenimente ce au greutate in existenta lor, dar care s-au declansat cu ceva timp in urma, fie este vorba de o existenta obisnuita, fara salturi. Cel mai important aspect al saptamanii viitoare este pentru aceste persoane cel legat de casa sanatati intr-o prima semnificatie astrologica.

Aici sunt suficiente premize pentru o imbunatatire a starii de sanatate, pentru o refacere psihica, dar mai ales pentru gasirea unui medicament eficient sau pentru o serie de masuri terapeutice extrem de utile. Unele afectiuni pot privi plamanii, picioarele, sistemul limfatic sau psihicul. Alimentatia cu corolarul ei regim/dieta joaca un rol decisiv.

A doua semnificatie astrologica a tranzitelor saptamanii viitoare priveste regimul muncii. Sunt premize pentru inceperea unei activitati care face placere. Nativii sunt intampinati, in demersurile lor, cu multa simpatie si incredere de cei carora li se adreseaza cu o propunere sau un proiect. Intre 8 si 10 februarie, Balantele sunt preocupate de conditia lor fizica, psihica, de aspect, de cosmetica, de latura estetica, de infatisare in general.

Apoi, in zilele urmatoare, devin foarte chibzuiti, regretand cheltuielile facute cu doar cateva zile in urma, restrictionandu-si alte cheltuieli. Pe 13 si 14 februarie pot primi vesti de la frati/surori sau de la persoane care sunt departe de ei. Acestia le pot comunica blocajele sau intarzierile cu care acestia se confrunta.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: