Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 01-07 Noiembrie 2014


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 01 Noiembrie – 07 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru nativii acestei zodii, banii continua sa ramana o problema, ba chiar se poate, in unele cazuri, produce o schimbare care sa-i oblige sa se resemneze in fata unor limite banesti sau la perspectiva nu foarte linistitoare a veniturilor din munca proprie.

In cel mai bun caz, se poate vorbi de responsabilizare, de nevoia imperioasa de a face economii, de regandirea unor prioritati sau de gasirea unei solutii de a castiga bani valorificand calitati si abilitati personale. Zilele de 6 si 7 noiembrie indica iminenta unor evenimente cu impact financiar, dar si nevoia urgenta de solutionare a lor.

Usor de spus, greu de facut: totusi, pastrarea calmului este esentiala. Pe un fond de panica sau de suparare necontrolata se pot lua decizii neinspirate, regretabile. Mercur, in tranzit in continuare in zodia lor, ii ajuta macar in sensul unui autocontrol necesar, daca nu cumva celor mai calmi sau mai experimentati le permite chiar sa ia decizii adecvate, pe termen scurt.

Nu vindeti in graba obiecte importante din patrimoniul familiei pentru a rezolva o chestiune de moment. Vanzarea in pierdere ar fi doar unul dintre aspecte. Unele relatii parteneriale pot trece prin momente furtunoase.

Nu va bazati pe tot felul de cunostinte care va promit un loc de munca, va invita sa participati la niste activitati in ideea ca veti castiga bani. E lumea plina de fanfaroni care se dau mari si utili. N-aveti nevoie nici de iluzii, nici de pacaleli.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: