Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 01 – 07 August 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01 – 07 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 01 – 07 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Aspectul astral predominat pentru intreaga perioada cuprinsa intre 1 si 7 august se aseaza pentru cei nascuti in Balanta pe casa a XI-a a prietenilor liberi alesi si a coeziunii de grup de interese.

Poate ca, pentru unii, acest context nu este nici prea motivant nici determinat de vreme ce viata lor nu graviteaza sau nu depinde – economic, social, profesional – de respectivul grup. Pentru altii insa el reprezinta fie temeiul activitatii lor prezente, fie o conditie a afirmarii si succesului.

In functie de aceste doua ipostaze, se poate spune ca beneficiul in primul caz este unul mai restrans si, evident, manifestand o particular in timp ce, pentru a doua categorie, se poate vorbi de un noroc urias, de o sansa mare, de un ajutor semnificativ. Daca mecanismul astral functioneaza astfel, nativii trebuie sa-i dea curs si sa speculeze toate oportunitatile care se ivesc pe acest sector de viata.

Pe 1 august noutati, vesti care surprind sau reactii care ii fac pe unii sa ridice spranceana a uimire, la vederea cate unei Balante in actiune, in relatiile afective sau in cele dintre parinti si copii. Pe 2 si 3 august nativii se pot linisti cu privire la o serie de simptome: analizele ies in parametrii normali, dar atentie, tocmai din aceasta cauza este riscul sa se dea o interpretare gresita starilor organice.

Pe 4 si 5 august mici neintelegeri cu partenerii de viata, de afaceri, cu colaboratorii. Audierile sau unele secvente din desfasurarea unui proces capata stridente nedorite. Pe 6 si 7 august da pragmatismul in ei. Brusc, unii isi aduc aminte ca poate e timpul sa castige si ei ceva, cumva drept care fac planuri si strategii de “vreme rea”. In cazuri particulare intre 2 si 6 august se poate anunta o modificare a venitului salariale prin modificarea statutului profesional.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: