Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Numerologic 2013


Horoscop Numerologic 2013

Previziuni numerologice pentru anul 2013 (dupa cifra destinului)

Anul 2013 va fi guvernat de cifra 6. Sasele raspunde pentru liniste si lipsa de evenimente neasteptate. De succes se vor bucura doar persoanele diplomate, cu caracter flexibil si cei care stiu sa fie atenti si sa asculte.

Horoscopul numerologic 2013 ne recomanda sa fim mai rationali si mai prudenti, trebuie sa stim sa invatam din experientele din trecut si sa nu facem alte greseli. Activitatea nu va fi intensa si va fi mai putina agitatie. Trainicia relatiilor de dragoste va depinde in intregime de capacitatea persoanelor indragostite de a se intelege reciproc. (Vezi Horoscop 2013 pentru toate zodiile)

Pentru a afla ce-ti aduce anul 2013, trebuie sa-ti calculezi cifra destinului (Cifra destinului – calcul si interpretare) De exemplu: Data nasterii 13.02.1981, calculul se face in felul urmator: 1+3+0+2+1+9+8+1=25=2+5=7, asadar 7 este cifra ta magica, a carei semnificatie este prezentata mai jos.

Cifra destinului 1. Pentru tine 2013 este un an destul de productiv si totodata linistit. Va fi nevoie de maximul de intelepciune si ratiune la fiecare pas. In munca, vei avea succes datorita harniciei, iar in viata personala – datorita tactului.

Cifra destinului 2. Prognoza numerologica pentru anul 2013 te va ajuta sa refaci relatiile pierdute cu mult timp in urma. La inceput, o sa-ti para ca totul se misca prea incet – nu grabi lucrurile, pentru ca in acest caz s-ar putea sa esuezi. Iar daca vei da dovada de rabdare, vei putea obtine chiar mai mult decat sperai.

Cifra destinului 3. In 2013, vei simti ca nu ai cum sa tii pasul cu ritmul rapid al vietii. Dar daca vei da dovada de perseverenta, rabdare si ingeniozitate, iti vei putea realiza incet, dar sigur toate planurile. Pentru cifra 3 – 2013 este un an al schimbarilor, dar numai al celor planificate in prealabil.

Cifra destinului 4. Nativii, guvernati de cifra 4, se vor bucura in anul 2013 de siguranta si liniste. Toate schimbarile din acest an vor fi spre bine, si nu doar spre binele nativilor cu cifra destinului 4, dar si spre binele persoanelor apropiate acestora. Cel mai important este simtul masurii, pentru ca posibilitatile sunt nelimitate.

Cifra destinului 5. Din pacate, horoscopul numerologic sustine ca 2013 nu este anul tau. Probleme, neintelegeri, pierderi… Si toate din cauza faptului ca 5 nu se incadreaza in limitele linistitei cifre 6.

Cifra destinului 6. Aceasta cifra te va ajuta sa realizezi orice. Te vei bucura de succes pe plan profesional, datorita diplomatiei si rabdarii tale. Cel mai important este sa fii activ si sa reactionezi rapid, superiorii te vor aprecia pentru asta. Iar in viata personala, nu se anunta schimbari.

Cifra destinului 7. Schimbarile vor fi dificile. De succes se vor bucura doar cei invitati. Initiativa se va confrunta cu neintelegere. Pe plan personal, ar fi mai bine sa faci primul pas.

Cifra destinului 8. Confort sufletesc. Ce nu a mers bine in 2012, se va normaliza in 2013. Cifra 8 este iubita si inconjurata cu atentie. Pe plan profesional, nu se anunta salturi mari, dar nu vor aparea nici probleme.

Cifra destinului 9. Succes – cu siguranta. Dispozitie – excelenta. Intelegerea reciproca cu persoana iubita se va consolida. Certurile mici sunt niste fleacuri, dar nu vor putea fi evitate.


Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: