Horoscop urania

 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2018, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop numerologic 2016


Horoscop numerologic 2016

Din punct de vedere numerologic, anul 2016 este anul cifrei 9. Aceasta cifra magica promite sa puna punct sirului de lucrari si proiecte, incepute in ultimul deceniu, si sa aduca perspective noi si promitatoare in viata fiecaruia dintre noi.

Pentru a afla ce-ti aduce exact anul 2016, trebuie sa-ti calculezi cifra destinului, sa aduni cifrele care formeaza data nasterii tale pana cand obtii un singur numar de la 1 la 9 (Cifra destinului – calcul si interpretare). De exemplu: data nasterii – 13.02.1981, calculul se face in felul urmator: 1+3+0+2+1+9+8+1=25=2+5=7, asadar, 7 este cifra destinului tau si, totodata, codul tau numerologic. Citeste interpretarea de mai jos pentru a afla ce-ti va aduce cifra 9 in anul 2016.

Cifra destinului 1. Pentru persoanele cu cifra destinului 1, 2016 nu va fi un an usor. In schimb, cu siguranta, nu va veti plictisi. Anul cifrei noua va fi perioada in care veti elabora idei si proiecte, pe baza carora va veti cladi viata in urmatorii 9 ani. Asadar, pregatiti-va sa cautati idei de afaceri interesante, stabiliti-va obiectivele profesionale, alegeti-va locul de munca si resedinta, ocupati-va de rezolvarea problemelor de natura sentimentala. Acum veti avea sansa sa va schimbati radical viata: sa intalniti persoane importante si utile (atat potentiali parteneri de afaceri, cati si “sufletul-pereche”), sa primiti finantarea necesara si sa descoperiti in voi curajul necesar pentru initierea unei afaceri noi. Pentru ca lucrurile sa mearga ca unse, trebuie sa rezolvati problemele din trecut: sa va restituiti datoriile, sa inchideti proiectele vechi si sa va impacati cu cei cu care v-ati certat.

Cifra destinului 2. Anul trecut, ati pus bazele viitorului vostru. Mai exact, ati plantat semintele… Acum trebuie sa aveti un pic de rabdare in asteptarea aparitiei primilor muguri. Acumulati cunostinte de specialitate, slefuiti-va abilitatile, urmati cursuri de perfectionare profesionala si dobanditi competente noi, care va pot extinde posibilitatile. Toate acestea merita facute atat pentru afaceri si munca, cat si pentru viata voastra personala: pentru ca afacerea voastra sa aiba succes, trebuie sa dati dovada de cat mai multa intelepciune, ocupandu-va totodata de autodezvoltare. Calea spre realizarea obiectivelor este intotdeauna presarata cu obstacole. Intalniti-le cu zambetul pe fata si continuati-va cu incapatanare drumul: optimismul va fi bagheta voastra magica in anul 2016.

Cifra destinului 3. Pentru persoanele cu cifra destinului 3, anul 2016 va fi o perioada luminoasa, norocoasa, plina de aventura si evenimente fericite. Totusi, sa nu credeti ca veti duce o viata complet lipsita de griji, pur si simplu, pe fundalul general al evenimentelor, neplacerile voastre vor parea a fi niste fleacuri. Daca ati muncit cu sarguinta in anii precedenti, pregatiti-va sa primiti roadele muncii voastre depuse pe plan profesional. Si viata personala va va bucura cu momente placute: atmosfera din jurul vostru va fi literalmente plina de dragoste. Veti avea sanse excelente atat sa intemeiati o familie, cat sa si aduceti pe lume un nou membru al familiei sau sa reinviati pasiunea in relatia de cuplu, plecand cu partenerul intr-o a doua luna de miere.

Cifra destinului 4. 2016 va fi un an deosebit de favorabil pentru afaceri si munca. Singura conditie este sa va indepliniti cu responsabilitate sarcinile si sa nu va incalcati din principiu promisiunile. In concluzie – nu garantati lucruri, de care nu sunteti 100% siguri, iar daca ati garantat – tineti-va promisiunea cu orice pret. In viata personala, atentia voastra va fi indreptata asupra copiilor: comunicati mai mult, investiti bani si efort in dezvoltarea lor – rezultatul va va bucura. Iar daca nu aveti deocamdata copii, este momentul potrivit pentru a va ocupa de aceasta problema.

Cifra destinului 5. In anul 2016, secretele succesului persoanelor cu cifra destinului 5 vor fi, in primul rand, munca cinstitia si asidua si, in al doilea rand, sustinerea prietenilor si rudelor. Anume aceasta sustinere, insotita de sfaturile persoanelor apropiate, va va ajuta sa avansati in cariera, sa prindeti curaj pentru a lansa o afacere proprie sau sa va cresteti semnificativ veniturile. Odata cu aparitia perspectivelor promitatoare, viata personala va trece pe plan secundar, dar asa va fi mai bine: singuratatea este cea mai buna metoda de a va reincarca bateriile.

Cifra destinului 6. 2016 va fi un an perfect pentru realizarea ambitiilor voastre creative. Este foarte posibil sa descoperiti in voi talente noi – abilitatea de a canta, talent in desen, in organizarea evenimentelor, etc. Arta va fi domeniul, care va va oferi energia si inspiratia necesara pentru toate celelalte domenii ale vietii. Iar de energie, cu siguranta, veti avea nevoie. Multi vor hotara sa-si schimbe locul de munca si vor porni in cautarea unei vocatii noi. Actionati cu curaj! Orice schimbare pe plan profesional va va aduce succes, apreciere si afirmare.

Cifra destinului 7. In anul 2016, persoanele cu cifra destinului 7 vor culege roadele muncii depuse anterior. In perioadele precedente, ati trecut biruitori prin mai multe incercari si dificultati, si acum puteti conta pe avansari in cariera, venituri stabile, siguranta in relatii (apropo, anul 2016 este o perioada excelenta pentru incheierea casatoriei si nasterea unui copil). Totusi, faptul ca greutatile au ramas in trecut nu inseamna ca va puteti relaxa complet. Daca luati o pauza mai lunga, riscati sa ramaneti in urma concurentilor si sa va pierdeti toate avantajele. Asadar, nu va opriti! Mai ales ca pe langa sustinerea unor persoane influente, veti avea si sustinerea astrelor!

Cifra destinului 8. Primele cateva luni ale anului 2016 s-ar putea sa va para destul de dificile si chiar depresive. Nu va intristati: a doua jumatate a anului va va schimba radical viata spre bine! Singura conditie este sa nu cedati si, in ciuda esecurilor din prima jumatate a anului, sa va urmariti obiectivele cu zambetul pe buze si entuziasm. In iulie, obiectivele vor fi practic atinse: vor aparea posibilitati de avansare in cariera, veti obtine o majorare a salariului sau venituri substantiale din afaceri. Dar viata personala va va bucura totusi cel mai mult. Daca sunteti singuri, anul cifrei 9 va va ajuta sa va gasiti jumatatea. Persoanele implicate deja in relatie vor reusi sa-si limpezeasca gandurile, sa scape de lucrurile inutile si sa simta o atractie sincera reciproca fata de partenerii lor. 2016 este un an excelent pentru incheierea casatoriei, calatorii cu persoana iubita, inceputul construirii propriei locuinte sau nasterea copiilor.

Cifra destinului 9. Pentru persoanele cu cifra destinului 9, anul 2016 va fi perioada de evaluare a rezultatelor obtinute. Daca in anii precedenti ati muncit mult, v-ati aparat ideile si pozitiile, ati fost sinceri cu persoanele apropiate, va veti bucura de o perioada productiva si glorioasa. Munca si ideile voastre vor fi apreciate, veti avansa in cariera, iar afacerile va vor aduce nu numai satisfactii morale, dar si castiguri materiale substantiale. Pe plan personal, va veti bucura de stabilitate si armonie. Trebuie sa apreciati ceea ce aveti in acest moment. Daca va veti relaxa si va veti permite sa actionati nu tocmai cinstit, s-ar putea sa pierdeti multe din cele obtinute. In plus, in anul 2016, ar fi bine sa elaborati un plan de dezvoltare si sa va stabiliti obiectivele pentru urmatoarea perioada din viata voastra. Aceasta va incepe in scurt timp, asadar, nu zaboviti prea mult.

Vezi toate articolele din categoria Numerologie


Numerologie

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: