Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Varsator 2011 - Horoscop Zilnic


(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Horoscop Zilnic Varsator – Horoscop Luna Ianuarie

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Varsator

De la inceputul anului Varsatorii sunt in centrul evenimentelor. Acolo, unde v-ati aflat in zilele de sarbatoare, timpul trece extrem de repede, pasiunile dau in clocot, rasete se aud in continuu. O multime de impresii intense ii asteapta pe nativii din zodia Varsator daca acestia se vor hotara sa iasa din casa in primele zile ale noului an. Important este sa nu va pierdeti capul din cauza unui astfel de succes. Ziua de 4 ianuarie va va oferi posibilitatea de a va opri, de a va uita in jur si de a evalua corect perspectivele din viitorul apropiat. In aceasta zi pot aparea probleme cu sanatatea sau este posibil sa interpretati o fapta neasteptata a unei persoane apropiate ca un act de tradare. In 5 ianuarie veti simti un val nou de energie, lucruri neasteptat de placute legate de venituri va vor reda bunastarea si optimismul.

Ziua de 7 ianuarie este favorabila pentru intalnirea cu prieteni vechi. De la ei veti primi energie pozitiva care va va ajuta sa mutati si muntii din loc si sa rezolvati probleme inevitabile. Aveti destule puteri pentru a va realiza planurile. Astrologii recomanda sa faceti cumparaturi necesare casei in data de 9 ianuarie, iar urmatoarea zi cea de 10 ianuarie ar trebui marcata in calendar: sunt posibile schimbari radicale in viata voastra. Ascultati-va intuitia, ea va fi un bun indrumator intr-o situatie complicata.

14 ianuarie – cea mai favorabila perioada pentru nativii din zodia Varsator, mai ales pentru reprezentantii activitatii creative. A doua jumatate a lunii va va obliga sa va mobilizati fortele pentru a pastra relatiile cu prietenii si partenerii de afaceri. Echilibrul vostru sufletesc si intelegerea cu cei apropiati intra in zona de risc in perioada cuprinsa intre 16 si 18 ianuarie. Varsatorii vor fi pusi la incercari prin implicarea in conflicte acasa si la locul de munca. Avand in vedere faptul ca lupta cu neajunsurile altora – este o ocupatie fara perspective, concentrati-va asupra muncii. Activitatea profesionala din data de 19 va va oferi toate conditiile pentru o avansare in cariera. Veti reusi sa va consolidati reputatia unui specialist exceptional si veti fi demn de laudele superiorilor.

In ultima decada din ianuarie este indicat sa aveti multa grija de sanatate. Exista riscul sa raciti, asa ca imbracati-va corespunzator si incepeti sa luati vitamine. Faceti-va un cadou de ziua voastra. Luati-va o minivacanta. O calatorie va va aduce multe bucurii daca o veti planifica pentru data de 24. Treburi casnice marunte si chestiunile ce tin de afaceri ar trebui amanate pentru mai tarziu. In acest moment sanatatea este cea mai importanta.


Horoscop Zilnic Ianuarie 2011

Horoscop Zilnic Varsator Explicatii semne tabel

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: