Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Taur 2011 - Horoscop Zilnic


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop Zilnic Taur – Horoscop Luna Martie

Horoscopul lunii Martie pentru Taur

Primavara va trezi in Tauri “dorinta de schimbare a locului”: in data de 1 martie puteti porni la drum cu curaj, fiti siguri ca totul va fi bine. Cei care vor ramane in mediul obisnuit, vor avea parte de o surpriza placuta in data de 2 martie: eforturile voastre in sfarsit vor fi apreciate. Fiti prudenti in data de 5 martie, incercati sa evitati afacerile riscante.

Ziua de 8 martie va fi o zi minunata nu doar pentru persoanele felicitate si coplesite cu cadouri, dar si pentru barbatii din zodia Taur care vor reusi sa-si multumeasca damele si isi vor petrece foarte bine timpul. Veti avea o dispozitie excelenta pana la sfarsitul saptamanii, relatiile cu cei din jur vor fi calde si armonioase. Va veti apuca de munca cu o energie de invidiat, avand sustinerea si aprecierea superiorilor. Va puteti face planuri de viitor duminica, in data de 13 martie. Dar nu va grabiti sa le realizati. Ganditi-va bine la fiecare pas si asteptati momentul potrivit: a doua jumatate a lunii va fi destul de controversata.

In ziua de 14 martie trebuie sa fiti atenti pe drumuri chiar daca sunteti pietoni. Amanati actele importante pe ziua de maine. In 15 februarie situatia se va schimba radical. Veti fi iarasi foarte activi si veti reusi sa rezolvati cu usurinta problemele care vi se pareau inainte foarte complicate.

Astrologii recomanda sa dedicati ziua de 16 martie familiei si rezolvarii problemelor casnice. Puteti sa invitati musafiri. In aceasta zi, casa voastra va parea un loc ideal pentru odihna, in care domnesc dragostea si intelegerea. Taurii vor avea mare nevoie de sustinerea persoanelor apropiate la sfarsitul saptamanii, in 19 si 20 martie. Astrele prezic inrautatirea starii de sanatate, oboseala, o stare agitata a mintii. Nu va necajiti! Un om normal nu poate fi mereu vesel, plin de energie si pregatit de actiune. Uneori este buna si tristetea. Vizionati din nou filmul preferat, ascultati muzica, uitati-va la pozele din albumul vechi – poate va ajuta sa va reveniti.

In ultima decada a lunii, Taurii se vor concentra iarasi asupra muncii, lucrurile vor merge destul de bine. Daca doriti sa va casatoriti, ziua ideala pentru nunta este 22 martie. In data de 23 martie va exista o oarecare tensiune in relatia cu superiorii. Urmatoarea zi este favorabila pentru operatiuni financiare – va puteti astepta la venituri. Va veti recapata statutul de invingator in ultimele zile ale lunii martie.


Horoscop Zilnic Martie 2011

Horoscop Zilnic Taur Explicatii semne tabel

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: