Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Taur


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop Urania 2010 Taur

Taurul in 2010

In anul 2010 Taurii se pot baza pe ajutorul prietenilor si a sponsorilor, a grupurilor si societatilor din care fac parte. Este o perioada in care planurile voastre iau amploare si puteti beneficia de sansa si oportunitati. O stare de optimism va oferi suportul necesar pentru a depasi provocarile acestui an, oricare ar fi ele. Intre 25 iulie si 8 septembrie 2010, veti primi sustinere si ajutor in situatii neobisnuite insa tot in acea perioada este bine sa faceti controale medicale daca aveti probleme legate de sanatatea voastra. In perioada 9 octombrie – 8 noiembrie, bine ar fi sa va reevaluati deciziile si sa tineti cont de faptul ca actiunile voastre directe si tenace nu vor aduce rezultate. Este bine sa abordati situatiile pe ocolite, prin intermediari sau anticipand rezultatele. Majoritatea eclipselor acestui an vor influenta comunicarea, relatiile cu cunostiintele si cei apropati, studiile si calatoriile. In aceasta privinta vor avea loc multe schimbari, terminarea unor etape si inceperea altor noi, transformare a atitudinii voastre de la nehotarare pana la radicalism. E posibil sa intalniti unele dificultati si ar fi bine sa va consultati horoscopul saptamanal inainte de a efectua calatorii pentru a evita surprizele neplacute. Daca aveti examene pe care trebuie sa le repetati, perioada 8 aprilie – 30 mai va ofera o sansa in plus. Acelasi lucru este valabil si pentru afaceri care au legatura cu strainatatea si care nu sunt finalizate. Dar perioada nu este buna pentru a incepe ceva cu totul nou in aceste directii. In ceea ce priveste sanatatea, nu este o perioada pentru excese sau exagerari de nici un fel, ca metodele traditionale si consacrate in medicina sunt cele mai indicate si ca s-ar putea sa existe anumite demineralizari. Sunteti mai sensibili si la frig. Daca faceti exercitii fizice nu va suprasolicitati. Unii vor fi tentati sa exagereze cu munca dar veti simti acum mai mult ca altadata efectele oboselii acumulate.

Bani, serviciu, cariera

Probabil ca ati trecut printr-o perioada de confuzie in legatura cu directia in viata sau cu cariera. A trebuit sa faceti eforturi pentru a ramane obiectivi sau ati fost dezamagiti. Ati avut totusi capacitatea de a beneificia de suportul si ajutorul prietenilor in cariera si nu in ultimul rand, este o pozitie favorabila pentru a obtine popularitate, realizarea de campanii publicitare, inceputurile unei cariere politice etc. In perioada 28 mai – 15 august, veti fi mai ambitiosi in cariera si dorinta de a va remarca, va potenta anumite scopuri individuale insa trebuie sa fiti precauti deoarece nu este o perioada favorabila pentru a iesi in evidenta, este mai degraba un timp prielnic pentru a lucra din umbra. Saturn in Balanta poate marca sfarsitul unei activitati sau cresterea responsabilitatilor in zona de munca. In cazul in care va cautati un loc de munca, pana in 8 aprilie si din 23 iulie va va fi destul de greu si s-ar putea sa fie nevoie sa insistati pentru a va atinge scopurile. Totusi, daca dupa data de 23 iulie veti gasi un loc de munca bun, poate fi un angajament pe termen lung. Va trebui sa fiti extrem de seriosi si responsabili cu sarcinile care vi se atribuie pentru a nu intampina dificultati.

Momente, privind aspectul financiar

Pana in 15 ianuarie, 19 aprilie – 11 mai, 22 august – 12 septembrie, 12 decembrie – 30 decembrie puteti intampina obstacole in ceea ce priveste finantele, erori de calcul sau estimari in administrarea veniturilor. Va pot afecta nenintelegerile sau lipsa de comunicare, greselile in acte sau dispersarea atentiei si incapacitatea de a va concentra asupra unei singure directii. Problemele financiare nerezolvate pana acum pot beneficia acum de o rezolvare daca le abordati lor din alt unghi. Nu este o perioada favorabila achizitionarii de aparatura electronica dar se pot repara defectiunile existente. Va avea loc o crestere financiara lenta, dar stabila. Tot ce este construit pe o fundatie solida are mari sanse sa va aduca profit in timp. Puteti fi prevazatori si calculati in chestiunile finanicare.

Dragoste, relatii

In perioada 8 aprilie – 23 iulie exista posibilitatea reluarii unor situatii sau evenimente nerezolvate Acum veti avea sansa sa finalizati ceea ce a ramas in aer. Zona de parteneriate sau partenerul in sine vor trece si in acest an prin schimbari si acestea vor continua o perioada extrem de lunga de timp. Relatiile au devenit mai practice sau atitudinea partenerilor s-a modificat. Pana prin 2023, Taurii, in general, vor adauga criterii practice atunci cand isi vor alege partenerii fie ca este vorba de sot sau sotie, sau de relatii de afaceri. Vor da dovada de responsabilitate si maturitate in luarea unor astfel de decizii. O schimbare fundamentala in aceasta zona poate avea loc odata cu eclipsa din iunie. Se poate incheia o relatie sis a inceapa alta. Anul acesta veti avea de multe ori senzatia ca partenerul de viata nu va raspunde asa cum va asteptati sau asa cum va doriti. Intrarea lui Marte in semnul Fecioarei (8 iunie – 30 iulie), activeaza o legatura sentimentala. Deveniti mai intensi si mai temeramentali in relatiile sentimentale. Daca aveti grija cu impulsivitatea, poate fi o perioada buna pentru a incepe noi intiative in aceasta privinta. Sunt indicate activitatile comune cu partenerul de viata pentru a da un sens pozitiv acestei energii. Avand in vedere ca Mercur este guvernatorul relatiilor sentimentale, momentele in care acesta se afla in retrogradare sunt extrem de importante: pana in 15 ianuarie, 19 aprilie -  11 mai, 22 august – 12 septembrie, 12 decembrie – 30 decembrie. Acestea sunt perioadele in care relatiile pot stagna, puteti sa fiti intelesi gresit sau nu reusiti sa comunicati cu persoana iubita care devine analitica si priveste situatiile in retrospectiva. In perioada 8 octombrie – 18 noiembrie, actiunile si deciziile voastre va pot crea probleme. Partea pozitiva este ca puteti sa va rezolvati neintelegerile si problemele care au survenit anterior insa nu este un momentul potrivit pentru a incepe ceva nou. Lucrurile din trecut va pot tulbura linistea si ar trebuie incheiate in cazul in care apar.

Casa si familie

Actiunile voastre in sfera familiala sau cele legate de locuinta vor fi guvernate mai mult de instinct si de subconstient pana in 8 iunie 2010 asa ca s-ar putea sa deveniti mai defensivi si mai protectori, e posibil ca intentiile voastre in aceste directii sa poarte o incarcatura secreta, ascunsa pe care nu o impartasiti celorlalti. Veti munci mai mult pentru a crea un sentiment de siguranta, veti avea mai multa energie pentru a va imbunatati conditiile de acasa. Veti simti o necesitate puternica de a fi voi insiva.In aceasta perioada, neintelegerile care apar acasa sunt generate de nemultumiri si de orgolii. In unele cazuri este posibil sa va faceti griji pentru o ruda bolnava. In cazul in care situatia de acasa devine prea apasatoare, va veti simti incorsetati iar problemele mai vechi sau suparari din trecut vor reaparea. E necesar sa gasiti o cale de echilibru, sa va acceptati asa cum sunteti si sa fiti toleranti cu ceilalti. Daca va doriti sa achizitionati o locuinta in aceasta perioada, este posibil sa fiti tentati sa faceti compromisuri contractuale, dar intre 7 iunie si 5 iulie situatia ar fi mult mai favorabila pentru acest lucru si ati putea avea oportunitati foarte bune. Sursa: www.astrospot.ro

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: