Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Scorpion 2012


(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Horoscop 2012 Scorpion

Horoscop 2012 Scorpion Sanatate

Sanatate. In anul Dragonului de Apa, Scorpionii vor avea impresia ca rezervele organismului lor sunt inepuizabile. Din punct de vedere psihologic, este un lucru foarte bun, pentru ca le da senzatia ca sunt in stare sa faca orice. Dar masurile profilactice – mentinerea unei forme fizice bune, o alimentatie sanatoasa, suficienta odihna si vitaminele – sunt intotdeauna binevenite. Foarte prudenti trebuie sa fie amatorii sportului extrem si soferii, exista riscul unor accidente.


Horoscop 2012 Scorpion Cariera

Cariera. Horoscopul anului 2012 pentru Scorpioni nu prevede vreun salt important in cariera. In cea mai mare parte a timpului, va trebui sa va ocupati de treburile de rutina, este posibil sa aveti nevoie chiar de acumularea unor cunostinte si abilitati noi. Numai doua luni constituie o perioada favorabila – mai si iunie. Incercati sa nu ratati aceasta perioada. Doar nativii care au o activitate creativa sunt o exceptie – ei pot conta pe succes si recunoastere.


Horoscop 2012 Scorpion Finante

Finante. Anul 2012 va fi bun in ceea ce tine de venituri financiare, desi va fi nevoie de multa munca. Iar sa incercati sa dati o mare lovitura nu merita – cu cat mai mare va fi castigul instant, cu atat mai mari vor fi pierderile care vor urma.


Horoscop 2012 Scorpion Viata Personala

Viata personala. Toate esecurile in activitatea profesionala si financiara vor fi compensate din plin de relatiile cu sexul opus. Scorpionii casatoriti vor avea parte in 2012 de o viata familiala aproape idilica, fara certuri si clarificari ale relatiei. Iar daca sunteti singuri, asteptati-va la o relatie placuta, care va va oferi si libertatea de care aveti nevoie.


Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: