Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Pesti 2011 - Horoscop Zilnic


(19 Februarie - 20 Martie)


Horoscop Zilnic Pesti – Horoscop Luna Ianuarie

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Pesti

Pestii intelepti ar trebui sa uite de probleme legate de munca in prima zi a noului an, iar daca responsabilitatile profesionale va obliga totusi sa munciti in data de 1 ianuarie, stati departe de superiori – dispozitia lor lasa de dorit. In schimb, in data de 2 puteti primi o suma solida de bani si sa incheiati o intelegere profitabila. Va va fi foarte greu sa va sustineti ideea in data de 4 ianuarie. Poate ar fi mai bine sa acceptati un compromis? In data de 4, cei care vor sta departe de barfe vor avea norocul de partea lor. Calitati precum initiativa, creativitatea si responsabilitatea vor fi apreciate in data de 6, iar in 7 ianuarie unii dintre nativi vor sarbatori obtinerea unui nou post la locul de munca sau cresterea salariului.

Nativii din zodia Pesti vor petrece duminica, data de 9 ianuarie, intr-o dispozitie foarte buna, iar in ziua urmatoare astrologii va recomanda sa fiti extrem de prudenti. Bazati-va pe intuitie daca va aparea necesitatea sa luati o decizie in graba. Contrar superstitiei raspandite, in data de 13 veti primi vesti placute. Daca aveti de gand sa mergeti intr-o calatorie de afaceri, aceasta va fi reusita.

Pestii se adapteaza perfect la mediul inconjurator. Ei deseori au succes, cand altii esueaza. In concluzie, reusiti sa treceti peste orice cu fruntea sus. Perioada cea mai problematica este cuprinsa intre 16 si 18 ianuarie. Neintelegerile cu cei apropiati va vor intrista. Invatati sa cedati si sa-i intelegeti pe cei din jur – fara aceste lucruri o atmosfera pasnica nu este posibila. 19 ianuarie – o zi buna pentru intalniri de dragoste, activitati sportive si creative. In data de 20 e posibil sa va simtiti mai rau. Atentie la alimentatie, iesiti mai des la aer.

In weekend 22 si 23 ianuarie astrologii va recomanda sa va ocupati de treburi care necesita colaborare. Fericita trebuie sa fie casnicia inceputa in aceste zile. In 24 ianuarie veti avea in sfarsit succes financiar. Sunt numeroase surse de venit. Dar o sa aveti noroc unde veti simti ca va este locul din punct de vedere profesional. Evitati afacerile riscante: un succes imediat se poate transforma in pierderi.

In data de 26 Pestii se pot simtii singuri, neintelesi. Nu intrati in depresie. Nu va grabiti sa actionati condusi de emotii, asteptati sa treaca perioada nefasta, impartasiti-va sentimentele cu o persoana apropiata. In data de 29 ianuarie nativii din zodia Pesti vor avea ocazia sa-si arate competentele la locul de munca, se stie ca sunteti destul de harnici, isteti si priceputi.


Horoscop Zilnic Ianuarie 2011

Horoscop Zilnic Pesti Explicatii semne tabel

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: