Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Fecioara 2011 - Horoscop Zilnic


(23 August - 22 Septembrie)


Horoscop Zilnic Fecioara – Horoscop Luna Martie

Horoscopul lunii Martie pentru Fecioara

Luna martie ne bucura in primul rand cu faptul ca s-a terminat iarna, este deja un lucru bun. Si cu toate ca 1 martie este de data aceasta o zi de lucru, s-ar putea sa va doriti sa sarbatoriti venirea primaverii. In data de 2 martie veti da dovada de cumpatare, competenta si harnicie la locul de munca. Incercati sa petreceti in singuratate ziua de vineri, 4 martie, ocupati-va de treburile care nu necesita implicarea si ajutorul colegilor.

Nu cheltuiti sume fabuloase de bani pe cadouri de Ziua Femeii. Ziua de 7 martie pune in pericol stabilitatea voastra financiara. Daca doriti sa va multumiti cu adevarat damele, ganditi-va din timp cu ce le-ati putea bucura. In data de 8 martie, atat sarbatoritele cat si barbatii din zodia Fecioara vor fi multumiti si veseli. Astrologii prognozeaza venituri semnificative in data de 9 martie, iar unii dintre nativi s-ar putea sa plece la drum. Daca aveti de rezolvat ceva la institutiile de stat, acesta este momentul cel mai favorabil.

In data de 10 martie, rezultatele muncii voastre va vor aduce satisfactii, veti dori sa va ajutati si sa va sustineti colegii. Zilele de 13 si 14 martie nu sunt favorabile pentru actiuni colective. In data de 15 martie, Fecioarele pot merge cu curaj la cumparaturi: nu o sa va para rau pentru banii cheltuiti. Activitatile creative vot fi binevenite in data de 16 martie. O atmosfera linistita poate contribui la nasterea unor idei productive.

A doua jumatate a lunii martie va fi la fel de schimbatoare ca vremea. Exista riscul unor pierderi financiare la sfarsitul saptamanii, in 19 si 20 martie. Faceti cumparaturile necesare mai devreme pentru a evita cheltuielile inutile in aceste zile. Urmatoarea saptamana de lucru va fi destul de buna. Ziua de 22 martie este favorabila pentru mici deplasari, negocieri. In 23 martie, intuitia va va ajuta sa rezolvati problemele practice. Veti reusi sa-i intelegeti pe cei din jur si sa-i convingeti ca aveti dreptate. Datorita starii optimiste, va veti descurca usor cu responsabilitatile casnice joi, in data de 24 martie.

Perioada cuprinsa intre 25 si 28 martie este putin mai grea pentru nativii din zodia Fecioara. Incercati sa comunicati cat mai putin cu persoanele din jur. Nu va necajiti. In ultimele zile ale lunii veti fi iarasi foarte activi si norocosi in munca si in afaceri.


Horoscop Zilnic Martie 2011

Horoscop Zilnic Fecioara Explicatii semne tabel

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: