Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Fecioara


(23 August - 22 Septembrie)


Caracter si Temperament Fecioara

Semnul zodiacal Fecioara este inzestrat cu un intelect dezvoltat si abilitati creative remarcabile. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt descurcarete, practice si realiste.

De obicei, Fecioarele nu atrag atentia celor din jur la prima intalnire, deseori sunt timide in prezenta persoanelor necunoscute, dar sunt dotate cu un talent extraordinar de a intelege esenta lucrurilor. Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt receptive, sensibile, inteligente, harnice, punctuale, meticuloase, fermecatoare si loiale. Printre nativii din zodia Fecioara se intalnesc filozofi renumiti si persoane foarte talentate. Fecioarele isi doresc atat de mult sa se apropie de ideal, incat ajung sa-si dea seama in final ca omul nu este perfect si toate iluziile cu privire la posibilitatile lui se risipesc, ele isi pierd credinta in oameni. O piedica in calea lor spre o viata plina de bucurii si satisfactii este deseori exigenta lor, prietenii se pierd din cauza principiilor prea inalte.

Principala trasatura de caracter a nativilor din zodia Fecioara este progresul continuu, dorinta puternica de a-si dezvolta in continuu abilitatile. Sunt prietenosi, binevoitori, evita actiunile frivole, nu baga in seama decat lucrurile care dau rezultate practice si utile. Persoanele din acest semn zodiacal nu sunt pasionate de idei si invataturi stiintifice.

Fecioara este o fire profunda, are nevoie de valori materiale si spirituale, progres, analiza si cugetare.

Persoanele din zodia Fecioara sunt pesimiste, nu au incredere in cuvinte si nu se bazeaza pe intuitie. Sunt curioase, dar prudente, prefera sa cantareasca bine toate argumentele pro si contra si abia apoi sa actioneze. Uneori, se gandesc prea mult si rateaza astfel momentele si circumstantele favorabile.


Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: