Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2018 - Anul Cainelui de pamant

Horoscop Chinezesc

Horoscop Chinezesc Tigru


Horoscop Chinezesc 2016 Tigru

Previziuni generale

Desi s-ar putea sa va para ca energia Tigrului si cea a Maimutei nu au nimic in comun, anul 2016 poate fi o perioada foarte productiva pentru nativii din zodia Tigru. Fiecare zi va poate aduce surprize placute. Anul Maimutei va fi o perioada nu numai pozitiva, dar si constructiva. Abordati-va sarcinile cu entuziasm si va veti bucura de realizari impresionante. Daca 2015 a fost un an ciudat, ambiguu, caracterizat de fluctuatii de dizpositie si evenimente, care aduceau alternativ bucurie si tristete, anul 2016 va va permite sa uitati de acest leagan emotional.

Veti avea parte de mai putine surprize neplacute si evenimente alarmante. Tigrii trebuie sa se concentreze asupra finalizarii proiectelor initiate, asupra extinderii orizonturilor si a cunoasterii unor domenii noi. 2016 va aduce reprezentantilor zodiei Tigru bunavointa din partea celor din jur. Veti putea conta pe sustinerea lor si, chiar daca nu veti reusi sa va depasiti mandria si sa cereti ceva, persoanele din jur isi vor oferi singure ajutorul.

Dragoste

Anul Maimutei de Foc va va aduce fericire in toate domeniile, dar de cel mai mare noroc veti avea parte in dragoste. Indiferent daca sunteti casatoriti sau singuri, fiecare zi va va bucura cu momente romantice, declaratii pasionale, bucurii mari si bucurii marunte. Tigrii care inca nu si-au gasit jumatatea, se pot astepta la intalnirea cu marea dragoste. Si chiar daca nu va veti uni pe viata, oricum va fi o relatie foarte productiva.

Cariera

2016 va fi o perioada buna pentru Tigri. Lucrul va merge usor, oportunitatile vor continua sa apara pe tot parcursul anului si ar fi pacat sa nu profitati de ele. Va veti scalda in laude binemeritate si ideile voastre pe plan profesional vor fi apreciate de cei din jur. Este foarte posibil ca anul 2016 sa va aduca mult asteptata avansare sau lansare a propriei afaceri, la care ati visat timp de multi ani. Reprezentantii zodiei Tigru vor depasi cu usurinta toate dificultatile, nu va fi o problema nici intocmirea oficiala a documentelor de orice fel. Nimeni nu se va putea pune in calea Tigrilor.

Finante

Succesele profesionale, cariera in plina ascensiune si proiectele profitabile promit sa aduca venituri considerabile. Cu toate acestea, Tigrii trebuie sa tina de bani si sa nu-si permita sa faca cheltuieli majore sub influenta emotiilor de moment. Investiti doar acea parte din venit, pe care va permiteti s-o pierdeti fara riscul de a distruge echilibrul financiar.

Sanatate

Semnul zodiacal chinezesc Tigru este asociat cu forta, energie, vitalitate. Anul 2016 va corespunde acestor viziuni, pentru ca reprezentantii zodiei Tigru vor fi intr-o forma excelenta. Nimic nu va impiedica miscarea fluxurilor de energie, sistemul imunitar va fi echilibrat, Tigrii vor deborda de bucurie si optimism. Aceasta stare perfecta se va observa, in special, la serviciu, pentru ca Tigrii vor face totul cu entuziasm si placere. Totusi, trebuie sa tineti minte ca si cele mai mari rezerve de energie se epuizeaza la un moment dat. Si, cu toate ca este putin probabil sa treceti prin momente de criza, trebuie sa planificati din timp o vacanta la mare, o zi de relaxare la SPA sau o excursie la munte.

Sfatul anului 2016: deviza anului 2016 – concentrare. Nu va lasati distrasi de prea multe lucruri, stabiliti-va prioritatile si realizati-va obiectivele pas cu pas. Mentineti echilibrul interior si fiti creativi.


Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: