Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2018 - Anul Cainelui de pamant

Horoscop Chinezesc

Horoscop Chinezesc Iepure


Horoscop Chinezesc 2016 Iepure

Previziuni generale

Anul 2016 va sustine toate actiunile nativilor din zodia Iepure. Orice ati intreprinde are sanse de reusita. Totusi, in viata nu exista ca toate lucrurile bune sa-ti cada din cer, fara sa muncesti din greu. La fel va fi si in anul Maimutei de Foc: pentru a va bucura de rezultate bune, va trebui sa depuneti totusi ceva efort. 2016 va fi o perioada buna, plina de tot felul de oportunitati. Maimuta de Foc va va aduce o multime de evenimente si circumstante favorabile – in rest, totul va depinde numai de voi.

Primele reusite va vor ridica moralul si aprecierea de sine. Veti scapa de complexe si veti incepe sa actionati cu incredere. Veti reusi sa le faceti pe toate destul de usor, asadar, profitati la maxim de oportunitatile care va vor fi oferite. In sfarsit, veti simti ca va indreptati in directia cea buna. Aceasta realizare se va datora nu numai noilor oportunitati, dar si faptului ca va veti deschide inima si mintea pentru aceasta lume. Din acest motiv, tot ceea ce veti atinge va primi un impuls nou. Va veti schimba nu numai viata, dar si anturajul. Cu cat mai multa atentie veti acorda lucrurilor si bucuriilor marunte, cu atat mai multa satisfactie va fi in viata voastra, cu atat mai fericiti va veti simti. Obstacolele si capcanele, de care ati dat in anul 2015, nu mai conteaza acum. Nu va faceti griji in privinta potentialelor probleme, puneti-va ochelarii roz…. si actionati! Munca facuta ani de zile in folosul altora, in sfarsit, va incepe sa dea roade. V-ati oferit intotdeauna ajutorul neconditionat si acum a venit timpul ca faptele bune sa vi se intoarca ca un bumerang.

Dragoste

2016 nu este un an favorabil pentru relatii noi si schimbarea partenerului. Cel mai bine ar fi sa mizati pe descoperirea calitatilor si valorii persoanei apropiate, mai ales ca aceasta va va surprinde de mai multe ori intr-un mod placut. Cu toate ca acest an va fi, in general, o perioada favorabila, inclusiv pe plan sentimental, nu abuzati de bunavointa sortii, nu incercati sa faceti experimente in acest domeniu. Daca nu sunteti implicati intr-o relatie, in anul 2016 s-ar putea sa intalniti persoana, cu care veti lega pentru o anumita perioada o relatie serioasa. Iepurii casatoriti se vor bucura in anul Maimutei de pace si fericire.

Cariera

Anul 2016 promite sa fie o perioada plina de reusite pe plan profesional. Este momentul excelent pentru realizari noi, schimbarea locului de munca, asumarea unor noi sarcini si proiecte, si chiar si pentru lansarea propriei afaceri. Adversarii si concurentii va vor ocoli, iar cei care se vor apropia de voi, vor ramane, in cele din urma, cu mult in spate. Insa astrele va avertizeaza: sa nu cadeti in autocontemplare si, mai ales, sa nu va uitati de sus la cei din jur. Acceptati sustinerea pe care v-o vor oferi oamenii – veti avea numai de castigat.

Finante

Din punct de vedere financiar, 2016 va fi un an excelent. Este momentul perfect chiar si pentru cele mai riscante si destul de incerte afaceri si investitii. Bazati-va pe intuitie, lasati-va ghidati de ea si va veti bucura de succese impresionante pe plan financiar. Desigur, inainte sa dati cuiva bani, verificati cu atentie toti termenii contractului si istoricul partenerilor de afaceri. Soarta este binevoitoare, dar prudenta nu e niciodata de prisos, mai ales in afaceri.

Sanatate

Sanatatea nu va pune probleme reprezentantilor zodiei Iepure in anul 2016. Sistemul vostru imunitar va fi puternic si va lupta eficient cu orice infectie, de aceea nu va trebui sa va faceti griji pentru starea voastra. Totusi, trebuie sa fiti atenti, pentru ca exista riscul sa se produca accidente. Concentrati-va intotdeauna asupra ceea ce faceti si nu va expuneti la riscuri fara rost.

Sfatul anului 2016: cu toate ca anul 2016 va fi o perioada favorabila pentru persoanele nascute in zodia Iepure, tineti minte ca raul nu doarme niciodata si profita de orice moment de slabiciune, abia asteapta sa va impiedicati. Totodata, nu uitati ca credinta face minuni. Pastrati-va inima curata si nu va lasati cuprinsi de emotii negative – atunci totul va merge excelent.


Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: