Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2018 - Anul Cainelui de pamant

Horoscop Chinezesc

Horoscop Chinezesc Dragon


Horoscop Chinezesc 2016 Dragon

Previziuni generale

In anul 2016, Dragonii vor fi intr-o forma excelenta si vor dispune de o forta interioara fantastica. Va veti invinge slabiciunile si va veti convinge ca sa vrei inseamna sa poti. Nimic nu va fi imposibil pentru voi, veti prinde si mai multa incredere in sine, veti rezolva cu usurinta orice problema. Anul Maimutei de Foc va fi pentru nativii din zodia Dragon o perioada activa, prospera si foarte productiva. Din pacate, succesul va starni invidia celor din jur, calomnii si barfe. Prin urmare, trebuie sa evitati discutiile inutile si sa fiti cat se poate de secretosi. De asemenea, va trebui sa va abtineti de la comentarii negative.

Chiar daca va veti simti excelent, este important sa nu uitati de odihna si de faptul ca si cel mai puternic organism, la un moment dat, isi epuizeaza rezervele de energie. Invatati sa va relaxati, practicati meditatia si respiratia corecta. Nu va aruncati in mai multe directii, ramaneti in mediul familiar, terminati tot ce aveti de facut. Dragonii vor avea cel mai mult de castigat din rezolvarea celor mai dificile probleme care exista.

Dragoste

In dragoste, anul 2016 nu va aduce Dragonilor nici intalniri impresionante, nici aventuri fierbinti. Anul Maimutei de Foc va fi, cel mai degraba, o perioada de liniste si relaxare, in care veti acumula forte noi. Cu toate acestea, trebuie sa invatati sa respectati oamenii din jur si sa tineti cont de opiniile lor in momentul constuirii unor noi planuri de viata. Daca veti da dovada de egoism si orgoliu, daca la fiecare pas va veti sublinia superioritatea, nimic nu se va schimba. Mai mult de atat, s-ar putea sa va pierdeti sansa de a va gasi un partener de viata, iar familia si prietenii vor incepe sa va intoarca spatele.

Cariera

In 2016, puteti conta pe succes. Acesta va fi rezultatul unei munci asidue si a unei abordari creative in rezolvarea problemelor. Important este sa tineti minte ca ambitiile nu trebuie sa depaseasca limitele ratiunii. Daca va veti supraestima capacitatile si va veti asuma prea multe sarcini deodata, s-ar putea sa dobanditi reputatia unei persoane neserioase, nedemne de incredere, care nu respecta intelegerile si termenii. Asadar, analizati-va cu atentie obiectivele si posibilitatile de a le atinge, duceti la bun sfarsit toate proiectele initiate si aveti mare grija cand va apucati de altele noi. Pot aparea complicatii neprevazute, desi pentru voi acestea vor fi inca un test de rezistenta, din care veti iesi invingatori. Tineti minte ca uneori compromisul nu este o infrangere, ci o sansa de a atinge un nou nivel.

Finante

Succesul de care va veti bucura in anul 2016 nu poate sa nu aiba un impact si asupra situatiei financiare. Prin urmare, va puteti astepta la beneficii considerabile si oportunitati noi in obtinerea de venit pasiv. Actionati in acest sens, dar fiti prudenti, orice decizie trebuie luata numai in urma unei analize de piata si a calcularii corecte a gradului de profitabilitate. Daca va veti grabi sa actionati, puteti pierde deodata foarte multe.

Sanatate

2016 va fi un an intens pentru Dragoni – poate chiar prea intens. Acest lucru poate duce la o diminuare a rezervelor de energie si la perturbarea tuturor sistemelor. Din pacate, organismul are limite, care n-ar trebui depasite. Trebuie sa acordati atentie sanatatii pentru a nu va cheltui mai tarziu banii si timpul, ajutandu-va pe voi insiva.

Sfatul anului 2016: Dragonii trebuie sa tina minte ca pe langa proiecte interesante, cai spre succes, mai exista si o viata obisnuita, rude, carora nu le-ati acordat atentie de ceva timp. Nu uitati de umanitate si de lucrurile cu adevarat valoroase in viata, de persoanele apropiate.


Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: