Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2018 - Anul Cainelui de pamant

Horoscop Chinezesc

Horoscop Chinezesc Cal


Temperament si Caracter Cal

(Nascuti in: 1918, 1930, 1942, 1954,1966, 1978, 1990, 2002, 2014…)

Persoanele nascute in anul Calului intotdeauna arata excelent. Sunt foarte sexy si stiu sa se imbrace cu gust. Caii sunt mandri si nobili, se comporta exceptional, dar aspectul fizic deseori poate fi inselator. In realitate, Caii nu sunt suficient de calmi. Deseori traiesc sub influenta sentimentelor si a emotiilor. Sunt sociabili, iubesc natura, deseori sunt sufletul companiei. Au un simt al umorului delicat si stiu sa se faca placuti. Caii dau impresia unor persoane curajoase, capabile sa treaca peste orice dificultate. Sunt increzuti si nu ezita niciodata.

Va mai spun inca o data – este doar o iluzie. In spate se ascunde o persoana fricoasa, nelinistita si vulnerabila. Caii nu suporta criticile, cea mai mica observatie ii poate rani. Dispretul din partea dusmanului le poate distruge increderea in sine. Acesti nativi au nevoie de laude si sustinere, in caz contrar devin dependenti de cei din jur. Daca Calul este parasit, viata ii este data peste cap. Daca nimeni nu vorbeste cu el, acesta isi pierde controlul pentru ca nu suporta tacerea.

Sunt persoane foarte nestatornice. Schimbarile de dispozitie dauneaza deseori comunicarii. Caii dau dintr-o extrema in alta. Indoielile si gandul ca nu sunt buni de nimic ii chinuie in permanenta, si nimeni nu le poate dovedi contrariul. Calul trebuie sa fie sigur ca este cel mai destept, numai atunci va fi capabil de ceva.

Caii sunt nerabdatori si activi. Se grabesc sa-si atinga obiectivele, dar deseori isi schimba directia. In suflet, ei se tem sa esueze atat la locul de munca, cat si in viata personala. Cele mai marunte neplaceri le par a fi o tragedie. Ei incearca sa mearga inainte fara sa se gandeasca la obstacole. Caii sunt foarte directi. Orice fac ei – este din suflet. Dar deseori sunt insuportabili, nu incearca sa se puna in locul altuia, ranind astfel persoanele din jur.

Caii iubesc toate locurile unde se aduna multi oameni, se duc la numeroase concerte, la teatru, la competitii si adunari. De regula, reusesc sa castige simpatia celor din jur.

Caii nu stiu niciodata cum sa procedeze – sa-si urmeze imaginatia sau sa actioneze sub influenta capriciului de moment. Sunt persoane destul de nebunatice, sunt irascibili si isi pierd uneori prietenii din aceasta cauza. Cei care au asistat la izbucnirile lor de furie, pur si simplu isi schimba opinia despre ei. Nu putem spune ca nu sunt talentati, pur si simplu nu sunt suficient de profunzi. Caii nu au talente organizatorice, dar sunt foarte isteti. Incep sa vorbeasca fara sa stie cu ce isi vor termina vorba. Dar intuitiv termina totul exact asa cum trebuie, dezarmandu-si astfel interlocutorul. Putem spune ca este o manipulare, dar Caii o fac fara nici o intentie rea.

Nativii din aceasta zodie sunt generosi si pasionali, dar in adancul sufletului sunt pesmisti, iata de ce au nevoie de sustinere. Cu toate ca pare ca au incredere in ei, ei nu o au pentru ca sunt prea slabi. Singuratatea li se pare a fi ceva insuportabil. Caii sunt politicieni innascuti si acest domeniu le poate aduce mari satisfactii personale.

Desigur, Caii sunt incredibil de egoisti, sunt in stare sa dea la o parte pe oricine apare in calea lor, pentru ca interesele lor sunt prioritare. Rareori ii intereseaza problemele altora.

Caii reprezinta combinatia dependentei emotionale cu libertatea fizica. Si totusi, sunt destul de independenti si prefera sa mearga pe calea aleasa de ei. Numai asa Calul poate sa ajunga la succes.


Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: