Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2018 - Anul Cainelui de pamant

Horoscop Chinezesc

Horoscop Chinezesc Bivol


Horoscop Chinezesc 2016 Bivol

Previziuni generale

Pentru nativii din zodia Bivol, anul 2016 va fi o perioada plina de provocari, pentru ca guvernatoarea anului, Maimuta de Foc, se afla in opozitie cu zodia Bivol. Asadar, in anul 2016, pregatiti-va sa va confruntati cu dificultati si sa depasiti obstacolele, care vor continua sa va tot apara in cale. Trebuie sa fiti atenti la tot ce se intampla in jur, urmariti oamenii, fiti la curent cu evenimentele, pentru ca aceste informatii va vor ajuta sa va rezolvati mai tarziu problemele. Va trebui sa aveti rabdare si sa asteptati sa treaca norii ce se aduna deasupra voastra. Din pacate, poate dura si un an intreg, dar astfel veti reusi sa evitati problemele mari.

Nu aveti voie sa oftati, sa va plangeti, sa leneviti si sa va dati batuti, in caz contrar veti nimeri intr-o situatie total dezavantajoasa. Calmul si consecventa sunt sansa voastra. Planificati cu atentie fiecare pas, nu cedati nici presiunii, nici emotiilor negative. In anul 2016, Bivolii trebuie sa se concentreze asupra planificarii activitatilor viitoare. De data aceasta, incapatanarea – trasatura de caracter care deseori creeaza probleme, se va dovedi a fi o calitate extrem de utila. Daca veti ramane tari pe pozitii, in a doua jumatate a anului 2016, situatia se va imbunatati si va veti putea astepta la recompense pentru rabdarea voastra.

Dragoste

Daca viata, in general, va fi plina de obstacole, iar calea pe care o urmati – intortocheata, in ceea ce tine de dragoste, puteti conta pe succes. Veti emana un farmec aparte si veti atrage persoanele de sex opus ca un magnet. Chiar daca in relatie vor aparea unele probleme, acestea vor fi doar temporare. In orice caz, numeroasele momente de bucurie vor compensa orice neintelegere sau cearta. Daca sunteti intr-o relatie stabila, de casnicie, puteti dormi linistiti, pentru ca in anul 2016 nimic nu va va afecta statutul in mod negativ.

Cariera

Pe plan profesional, lucrurile, din pacate, nu vor merge la fel de bine ca in dragoste. Realizarile majore s-ar putea sa ramana in continuare un vis, iar momentele de bucurie vor fi rezultatul actiunilor intreprinse inca anul trecut. Vor exista momente in care veti avea impresia ca eforturile au fost depuse in zadar si, in principiu, nu pot sa produca rezultate pozitive. Intr-adevar, efectele nu se vor arata pentru ceva timp, dar n-aveti voie sa cedati. Pentru Bivoli, anul Maimutei este anul incercarilor si trebuie sa-l percepeti ca pe o provocare. Concentrati-va asupra treburilor curente, faceti ce trebuie sa faceti si nu va asteptati la rezultate impresionante. Sarcina voastra este sa depasiti aceasta perioada, fara sa va faceti sperante false si, cine stie, poate spre sfarsitul anului sau deja in anul 2017, eforturile va vor fi rasplatite pe deplin.

Finante

In anul 2016, nevoile nativilor din zodia Bivol s-ar putea sa creasca, iar banii vor fi insuficienti pentru acoperirea lor. E clar ca in acest caz, Bivolii vor incerca sa-si majoreze bugetul prin toate mijloacele posibile. Fiti prudenti totusi, aveti grija sa nu iesiti din limitele legii. Cel mai bine ar fi sa va mai strangeti cureaua si sa va reduceti cheltuielile. Nu cautati deocamdata metode noi de a face bani. Cea mai mica greseala, legata de nerespectarea normelor, poate avea consecinte dezastruoase si va poate crea probleme serioase. De asemenea, ar fi bine sa evitati investitiile, chiar daca acestea par a fi promitatoare, iar cei din jur incearca sa va convinga ca e imposibil sa pierdeti ceva. 2016 este o perioada instabila din punct de vedere financiar si cel mai bine ar fi sa va concentrati asupra pastrarii fondurilor existente.

Sanatate

Cel mai mare pericol, care va paste in anul Maimutei de Foc, este stresul. Teama continua pentru viitor, nelinistea si tensiunea va pot afecta sanatatea. Pot aparea afectiuni somatice, dureri abdominale, dureri de cap si spate. Din acest motiv, trebuie sa acordati atentie maxima sanatatii. Aveti grija de voi, studiati metodele de reducere a stresului. Masajul relaxant, meditatiile si plimbarile lungi vor avea efecte benefice asupra starii voastre de sanatate. Nu uitati de un regim alimentar sanatos, consumati mai multe fructe si legume, dormiti suficient. Grija pentru sanatate va va distrage atentia de la alte probleme si, astfel, veti economisi forta necesara pentru lupta cu problemele.

Sfatul anului 2016: cheia supravietuirii este smerenia si calmul. Nu va incurcati cu nimeni, evitati disputele si conflictele, pentru ca incercarile de a manipula oamenii si situatia se pot intoarce impotriva voastra. Pastrati confidentialitatea.


Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: