Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc 2013: Anul Sarpelui de Apa Negru.


Horoscop Chinezesc 2013, previziuni generale

Horoscop Chinezesc 2012

Care sunt previziunile horoscopului chinezesc 2013 pentru semnele din zodiacul chinezesc? O veche intelepciune chinezeasca spune ca Sarpele in casa este vazut ca un semn bun, care prevesteste o viata imbelsugata. Sarpele este al saselea semn in ciclul chinezesc, dupa Dragonul zburator, care se repeta la fiecare doisprezece ani.

Sarpele Negru de Apa este un simbol ambiguu. Pe de o parte, aceasta fiinta se distinge prin independenta si libertate, rapiditatea reactiei la stimulii externi, istetime (viclenie chiar) si, de asemenea, cumpatare si intelepciune. Dar sa nu uitam ca 2013 este anul Sarpelui Negru de Apa, iar apa presupune instabilitate si flexibilitate, caracteristici care atenueaza cele mai cardinale manifestari ale caracterului Sarpelui.

Conform previziunilor din horoscop chinezesc 2013, pentru majoritatea semnelor din zodiacul chinezesc, 2013 va fi un an destul de linistit, fara succese rasunatoare, dar si fara esecuri dramatice. In general, in anul Sarpelui de Apa sunt binevenite ratiunea, toleranta fata de cei din jur si mai ales fata de cei apropiati, competenta pe plan profesional. Sarpele Negru nu iubeste extremele in relatii, inclusiv “prostiile mari”, chiar daca sunt bune. Pe langa acestea, stapanul anului 2013 nu iubeste lentoarea in luarea deciziilor si increderea excesiva in sine.

Este evident faptul ca fiecare dintre semnele zodiacului chinezesc are o relatie diferita cu Sarpele, iar acest fapt isi va pune amprenta pe succesele si circumstantele fiecaruia dintre noi in 2013.

Vestea buna e ca te poti adapta la cerintele Sarpelui, trebuie doar sa vrei. Ai putea sa privesti acest lucru ca pe o oportunitate excelenta de a te autoperfectiona.

Citeste horoscopul chinezesc 2013 – anul Sarpelui de Apa Negru, care isi intra in drepturi pe 10 februarie 2013 si ramane la conducere pana pe 30 ianuarie 2014.


Horoscop Chinezesc 2013 pentru:

Recomanda si prietenilor