Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Capricorn


(22 Decembrie - 19 Ianuarie)


Horoscop Rautacios Capricorn

Capricornul este genul de persoana extrem de prudenta, retrasa, orgolioasa, capricioasa, rece si brutala, uneori chiar nemiloasa. Toata lumea il considera un pragmatic si conservator. Dar brutalitatea se reflecta mai degraba in raceala lui. Sa speri ca i se va face mila si te va ajuta daca te rogi de el – este o pierdere de timp.

Dar trebuie sa recunoastem – Capricornul are o vointa de fier. El niciodata nu-si dezvaluie slabiciunile, considerand ca in cazul acesta ceilalti vor incerca sa-l manipuleze. Dimpotriva, el incearca sa demonstreze lumii, si in acelasi timp lui insusi, ca este puternic.

Un astfel de om priveste viata mai mult decat serios, si deseori renunta in mod constient la multe dintre placerile ei. El chiar si zambeste rar. In afaceri el nu se exteriorizeaza, nu-si permite sa devina sentimental si cere acelasi lucru de la ceilalti.

Nu putem numi o calitate tendinta lui spre singuratate, incapatanarea, cinismul si egoismul. Si ce altceva daca nu egoismul ar putea explica credo-ul lui in viata: “scopul scuza mijloacele”.

Problema Capricornului nu consta doar in faptul ca el niciodata nu se deschide in totalitate emotional, dar si in faptul ca el este in stare sa-si sacrifice sentimentele pentru un scop sau pentru cariera, si nu doar sentimentele lui, dar si ale altora.


Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: