Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Capricorn 2012


(22 Decembrie - 19 Ianuarie)


Horoscop 2012 Capricorn

Horoscop 2012 Capricorn Sanatate

Sanatate. In anul Dragonului de Apa, sanatatea nu va pune probleme nativilor din zodia Capricorn. Situatia este mai complicata in sfera emotionala. Capricornii pot ajunge la insomnie si crize nervoase din cauza muncii excesive si a somnului insuficient. Dar la sfarsitul verii, ei vor intelege in sfarsit ca nu se mai poate asa si vor incepe sa aiba grija de sanatatea lor.


Horoscop 2012 Capricorn Cariera

Cariera. Sarcinile vechi si situatia lucrurilor pe plan profesional incep sa fie plictisitoare. Acest lucru ii motiveaza pe Capricorni sa faca schimbari radicale in propria cariera. Aceasta etapa noua, care va incepe in iunie, ii va duce pe Capricorni la inceputul lunii octombrie la un nou nivel profesional inalt. Incercati sa evitati deplasarile primavara si vara.


Horoscop 2012 Capricorn Finante

Finante. In anul Dragonului de Apa, Capricornii trebuie sa-si planifice cu chibzuinta cheltuielile si sa fie mai economi. Avtineti-va de la achizitia lucrurilor inutile. Noi planuri vor necesita noi surse de venit si Capricornii vor dedica marea parte a timpului cautarii acestora.


Horoscop 2012 Capricorn Viata Personala

Viata personala. In 2012, Capricornii se pot astepta la schimbari si pe plan sentimental. Relatiile din prezent se transforma in relatii noi de calitate. Acest lucru se datoreaza putin si schimbarilot pe plan profesional. Fiti loiali persoanelor iubite: este posibil ca acestea sa treaca printr-o perioada mai grea, sustineti-le!


Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: