Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Capricorn


(22 Decembrie - 19 Ianuarie)


Capricornul la volan

Gradul riscului de a face accident: Soferul, nascut inainte de Revelion sau imediat dupa, e pur si simplu o ambuscada pe roti! 13% din accidente au loc din vina lor – e un record intre semnele zodiacale… Incapatanati si suparaciosi, Capricornii seamana teroare pe drum. Ei nu semnalizeaza schimbarea directiei de mers. Viteza cu care merg de obicei, e dubla fata de cea legala. Se baga pe contrasens. Iar nenorocirea principala este faptul ca ignora in totalitate semnele de circulatie. Nu le observa si punct! Ii incurca probabil coarnele. Ocupand locul 8 in rating-ul riscului de a face accident, Capricornii cred cu fermitate ca accidentele rutiere sunt pentru alti soferi, iar nativii din aceasta zodie fac tot posibilul pentru a ajunge la destinatie cat mai repede.

Stilul de a conduce: Pentru Capricorn regulile de circulatie sunt un fel de Biblie. Da Doamne ca toata lumea sa conduca la fel de bine cum o face el. Sa mearga pe prima banda cu 50 km la ora? Nu, asta nu e stilul lui. Un astfel de comportament ar putea fi un exemplu de valoare, crede el, pentru alti conducatori.

Recomandari pentru cel care “sta langa” sofer: Inchideti ochii si gura, chiar nu are rost sa va agitati.

Automobil: – este atras de modelele clasice si traditionale. Pentru el o varianta buna ar fi un Volkswagen sau in Jeep Cherokee. Acest nativ are pretentii ca masina sa fie cat mai practica, viseaza sa-l serveasca vesnic si sa suporte in tacere greutatile si neajunsurile caii vietii (ai soselei). Ca doar Capricornul gaseste drumurile care sunt pline de pante abrupte. Capricornul incapatanat merge dupa plan (harta localitatii) si cronometru, si drumurile uitate de lume si pline de obstacole sunt ceva firesc pentru el.


Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: