Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Berbec 2011 - Horoscop Zilnic


(21 Martie - 19 Aprilie)


Horoscop Zilnic Berbec – Horoscop Luna Ianuarie

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Berbec

Berbecii plini de viata vor intalni anul nou intr-un mod vesel si distractiv, iar in 2 ianuarie aveti toate sansele sa va ameliorati relatiile cu cei care va sunt dragi si scumpi, sa va gasiti noi prieteni.

Cei care isi incep lucrul in prima zi de luni a anului 2011 trebuie as ia in considerare ca pe langa obisnuita stare de destindere de dupa sarbatori se mai aduna si multe nemultumiri din partea sefilor. In data de 5 ianuarie, va puteti relaxa: ajutorul si sustinerea va sunt asigurate pe toate planurile. In zilele urmatoare puteti uita de lucru pentru un timp, va puteti vizita parintii, puteti petrece mai mult timp cu copii si ii puteti bucura pe cei apropiati.

Ziua de Duminica, 9 ianuarie poate fi una foarte norocoasa pentru Berbeci in diverse domenii: incepand cu venituri financiare si pana la descoperiri creative, iar urmatoarea zi 10 ianuarie va fi o zi total deosebita. Berbecii se vor afla la rascruce de drumuri, in fata unor schimbari neasteptate. Incercati sa trageti cat mai multe benficii din situatiile neobisnuite pe care vi le-a pregatit soarta.

A doua decada a lunii ianuarie nu va fi usoara. Este mai bine sa faceti achizitiile necesare in data de 13 ianuarie: banii vostri nu vor fi cheltuiti inutil. In data de 14 ianuarie incepti sa va realizati proiectele grandioase pe plan profesional. Ziua de Duminica, 16 ianuarie este mai bine sa o petreceti in familie sau cu prietenii, in caz contrar veti intalnii diverse obstacole in drum. Berbecii trebuie sa fie extrem de atenti in drum si sa nu avante in calatorii in urmatoarea zi. In data de 18 ianuarie va veti ocupa de probleme casnice, lucru ce va provoca o anumita tensiune in relatia cu cele mai apropiate rude. Totusi Berbecii creativi se vor descurca usor cu dificultatile, cu toate ca pericolul unor certuri cu prietenii si cu cei dragi va ramane actual pana in data de 20.

Ultima saptamana a lunii ii va bucura pe reprezentantii acestui semn cu stabilitate si cu o asezare favorabila a astrelor. Veti fi la inaltime in ceea ce priveste activitatea si harnicia, va veti putea mandri cu rezultatele muncii voastre. Studentii Berbeci vor avea rezultate exceptionale la exemene.

Va puteti planifica afacerile de succes pentru data de 24 ianuarie. In data de 26 ar fi bine as dati dovada de prudenta – este o zi gen “de dimineata totul a mers prost”. Asteptati cateva zile si in 29 ianuarie veti avea parte de perspective si oportunitati foarte bune. Daca ati planificat o calatorie sau v-ati gandit sa plecati in concediu, aceasta va fi ziua cea mai potrivita pentru realizarea planurilor. Va asteapta aventuri de neuitat pe drum.


Horoscop Zilnic Ianuarie 2011

Horoscop Zilnic Berbec Explicatii semne tabel

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: