Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Balanta


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Femeia Balanta

Femeia Balanta iubeste sa se implice in tot felul de discutii si dezbateri. Tema dezbaterilor nu are pentru ea importanta majora. Discutia pe o tema sau alta poate dura mult si nu este necesar sa participi activ, poti doar sa te interesezi “de ce asa si nu altfel?” sau sa spui in ce privinta nu esti de acord cu femeia Balanta. Dar daca consideri ca femeia Balanta nu are dreptate, e de ajuns sa stai de vorba cu ea o jumatate de ora, si te va asigura, zambind orbitor, ca opinia ta este total nejustificata si gresita. Va trebui sa recunosti pana la urma ca are dreptate. Trebuie sa tii seama de faptul ca punctul de vedere aparat de femeia Balanta, nu este punctul ei de vedere personal, ci unul calculat cu atentie, gandit in detaliu si, cel mai degraba, singurul corect pe aceasta tema.

Majoritatea femeilor Balanta nu renunta la munca dupa ce se marita. Si o fac, in primul rand, pentru ca adora sa cheltuiasca bani pentru propria persoana, locuinta si sot. Pentru femeia din zodia Balanta, casnicia este o creatie comuna a doua personalitati. Balanta nu face parte din femeile care isi trag in jos sotul, devenind o povara pentru el. Femeia Balanta iubeste sa se implice in tot felul de activitati ale sotului, ajutandu-l cu o idee buna, cu munca si, daca e nevoie, cu bani.

Femeia Balanta este inzestrata cu o minte perspicace si isi poate ajuta sotul intr-o situatie dificila. Sotii isi divinizieaza alesele. Si putem spune ca nu o fac degeaba, pentru ca femeile din zodia Balanta isi iubesc sotii la fel de mult. Femeia Balanta este foarte sensibila si delicata. Te va strange in brate si te va coplesi cu sarutari si mangaieri. Iti va oferi mai multa afectiune decat poti sa-ti doresti.

Copiii mamelor din zodia Balanta sunt mereu inconjurati de dragoste si afectiune, dar pe primul loc tot raman barbatii. Pentru femeia Balanta, sotul poate sa fie chiar mai important decat copiii. Mama din zodia Balanta este afectuoasa, dar in acelasi timp exigenta. In primul rand, ii va invata sa respecte, sa iubeasca si sa fie loiali parintilor.

Femeile din zodia Balanta iubesc mancarurile gustoase, prin urmare ar putea sa inceapa sa se ingrase. Dar firea lor tinde mereu spre frumusete si perfectiune si acest lucru contribuie la preluarea controlului asupra propriului corp la timp. Cu ajutorul unui regim special si a sportului, femeile Balanta scapa de kilogramele in plus intr-un timp foarte scurt.

Femeia nascuta in zodia Balanta este inzestrata cu o ratiune uimitoare, ar putea intrece oricare barbat in privinta asta. Este desteapta, prudenta, in nici un caz nu-si va arata superioritatea in prezenta sotului, cel putin, pana la nunta.


Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: