Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Balanta


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Cum il cuceresti pe Balanta?


Studiaza diplomatia

Barbatul Balanta este o natura aristocratica, este fermecator si galant, si stie sa faca o impresie buna. Rar cand ramane singur.

Cel mai probabil, pentru a incerca sa atragi atentia Balantei, va trebui sa-ti astepti randul. Femeia, care vrea sa cucereasca barbatul Balanta, trebuie sa aiba simtul estetic asemanator simtului lui.

Este posibil ca anume discutiile despre arta si o simpla comunicare umana, fara o manifestare a unui interes exagerat, te va ajuta sa te apropii de Balanta, si sa-i devii un adevarat prieten. Barbatii Balanta nu prea agreeaza femeile care ii vaneaza, de aceea, de cele mai multe ori, se imprietenesc cu una care are deja un admirator.

Daca dupa o serie de intalniri romantice intamplatoare, Balanta suna si te invita la teatru sau la restaurant, asta este trecerea la o noua etapa a comunicarii, cand il poti bucura facandu-i complimente reciproce, spunand, de exemplu, ca niciodata n-ai avut un cunoscut atat de interesant si nobil, ca simti ca atentia lui ar putea sa-ti ia mintile si s-ar putea sa te indragostesti cu adevarat.

Aceste cuvinte placute pot sa-l determine pe barbatul Balanta sa treaca hotarat la actiune. Trebuie sa tii minte ca Balantele au o fire linistita si evita conflictele, o calitate benefica pentru relatia voastra.


Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: