Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop 2015


Horoscop 2015, anul Caprei de Lemn.


Horoscop 2015

Horoscop 2015 – Anul Caprei de Lemn
(19 februarie 2015 – 7 februarie 2016)

Conform calendarului oriental, 2015 este anul Caprei. Ca si anul trecut, elementul anului este lemnul, simbolul inceputurilor in orient, iar culorile anului sunt verde si albastru, culorile cerului si ale marii, care simbolizeaza stabilitatea si eternitatea.

Anul 2015 promite sa semene mult cu anul precedent, dar va fi mai linistit, tensiunea va scadea considerabil si va exista mai mult timp pentru gandire, analiza, evaluarea faptelor si circumstantelor. Totusi, la fel ca si in anul trecut, pentru a avea succes, oamenii va trebui sa lucreze mult si sa invete lucruri noi.

In anul Caprei de Lemn, vor putea fi realizate proiectele, planificate de mult timp, care, dintr-un motiv sau altul, nu au mers pana acum. In anul 2015, ar fi bine sa nu va ascundeti sentimentele si emotiile, raspundeti cu aceeasi caldura si bunavointa celor care va sunt alaturi. Este foarte important sa fiti sinceri cu cei apropiati, pentru ca o mica neintelegere poate sa duca la suparari si certuri indelungate.

Cei nascuti in anul Caprei de Lemn vor fi inzestrati cu niste abilitati nepretuite, in primul rand, cu capacitatea de a gasi solutii de iesire din cele mai dificile situatii de viata si originalitate in gandire.


Horoscop 2015 pentru:
Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...