Ascendentul zodiacal

Ascendentul – constelatia zodiacala de la rasarit, in momentul nasterii. Calcul si interpretare ascendent.

Ascendent in Taur

Nativul cu Ascendent in Taur iubeste sa-si investeasca timpul si energia in afaceri profitabile si adora sa puna totul in miscare. Transforma cu placere materia prima intr-o capodopera utila. Iubeste aspectele placute ale vietii si prin toate lucrarile sale creeaza frumusete si confort. Isi cauta activ drumul spre bunastare si confort. In relatii interpresonale tinde spre o buna predictibilitate, corectitudine si politete. Este preocupat in mod serios de trainicia si calitatea relatiilor personale si profesionale. Este amabil in comunicare, fapt care-l ajuta sa inlature si cele mai grele obstacole din calea sa. Uneori actioneaza dur si direct, dar tinde totusi spre respectarea principiilor decentei. Atata timp cat nu merge vorba despre interesele lui financiare sau siguranta lui personala, nativul cu Ascendent in Taur poate lasa de la el cu usurinta.

In toate treburile si relatiile sale, tinde cu toata puterea spre organizare maxima si o prognoza cat mai exacta a viitorului. Manifesta o atitudine calma si echilibrata fata de toate proiectele incepute, urmarindu-si cu perseverenta obiectivele. Dezvoltarea profesionala si schimbarea personalitatii se realizeaza incet si in etape. Nativul nascut cu Ascendent in Taur este dotat cu un caracter ferm si ratiune. Tinde sa aiba incredere doar in propria experienta. Evolutia are loc doar daca fiabilitatea si securitatea rezultatelor ii sunt garantate. Are un caracter puternic, este rezistent, mai sedentar si nu este predispus la schimbari. Manifesta o tendinta puternica spre logicism si cautarea motivelor rationale pentru tot ceea ce se creeaza si se planifica. Intotdeauna se apuca serios de lucruri noi si face tot posibilul pentru a le duce la bun sfarsit. Personalitatea lui este marcata de inertie si manifesta o oarecare lene. O astfel de persoana tinde sa reactioneze doar la ceea ce i se pare important si esential, exprimand totodata numai ceea ce-i da emotii si o intriga cu adevarat.

Nativul cu Ascendent in Taur se exprima intr-un mod destul de impresionant, uneori chiar amenintator, de aceea e mai bine sa nu-i stai in cale. Daca nu se simte suficient de sigur pe el, va alege mai degraba sa taca, decat sa-si impartaseasca dubiile si temerile. In perceptia si autoexprimarea acestui nativ exista o oarecare retinere. O astfel de persoana invata de obicei incet, in schimb insuseste lucrurile noi pentru toata viata si reuseste sa-si foloseasca abilitatile dobandite mult mai eficient decat altii.

Nativul cu Ascendent in Taur trebuie sa depaseasca dogmatismul in perceptii si sa se orienteze dupa actiunile dusmanilor, care-l musca asemenea unor scorpioni exact acolo, unde el nu este destul de atent in momentul perceptiei sau destul de rapid in momentul exprimarii gandurilor si sentimentelor sale. Mai devreme sau mai tarziu, persoana nascuta cu Ascendent in Taur va trebui sa se detaseze de materialism sentimental in perceptii si realism naiv in autoexprimare. Acest nativ este linistit si calm, are nevoie de ceva timp pentru a intelege si accepta lucrurile noi. In schimb, rareori uita ceea ce a invatat. Isi exprima laudele cu prudenta, nu este inclinat spre cheltuieli si nu suporta judecata pripita. Poate manifesta o oarecare inertie si lene. Iubeste bijuteriile si imbracamintea de calitate.Calculeaza astrograma natala

Interpretare Astrograma

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...