Ascendentul zodiacal

Ascendentul – constelatia zodiacala de la rasarit, in momentul nasterii. Calcul si interpretare ascendent.

Ascendent in Rac

Nativul cu Ascendent in Rac se distinge prin intensitatea sentimentelor, exprimate romantic si dramatic. Emotiile lui sunt sustinute de vointa. Forma de manifestare a personalitatii este strans legata de viata familiala si de relatiile lui cu cei de acasa. Acest nativ tinde sa fie precaut in orice situatie. Este prudent (si chiar timid) in contactul cu lumea din jur, care are asupra lui o influenta puternica si in care doreste sa se implice in totalitate. Se bazeaza mai mult pe intuitie si pe experienta proprie. Tinde mai degraba sa asculte, decat sa vorbeasca. Actioneaza sub influenta dispozitiei de moment, fapt pentru care este deseori considerat a fi mofturos, in schimb, in momente critice, acest nativ se dovedeste a fi extrem de curajos. Este inzestrat cu un talent uimitor de a-si gasi tovarasi si sustinatori in anturajul sau si de a se atasa de ei.

Nativul nascut cu Ascendent in Rac este usor influentabil, flexibil si sensibil. Este atent in alegerea ocupatiilor noi, are o multime de abilitati, dar fiind ascunse destul de adanc, acestea sunt greu de descoperit. Pentru o astfel de persoana, constientizarea talentelor si darurilor sale este mai importanta decat demonstrarea lor. Nativul cu Ascendent in Rac nu este predispus sa-si impartaseasca cunostintele, prefera sa pastreze totul in interior. Cauta sa se implice in evenimente si sa ocupe pozitiile-cheie. Se distinge prin trasaturi de caracter bine conturate. Este un bun ascultator, dar nu iubeste sa vorbeasca mult. Este extrem de sensibil si vulnerabil, deseori nu are incredere in propriile forte si manifesta nesiguranta in comportament, isi exprima foarte greu senzatiile interioare, desi anume de aceste probleme ar fi bine sa scape. Are o personalitate profunda si complexa, destul de bogata si emotiva, lucru greu de crezut pentru cei din jur, tratati cu retinere si atentie tacuta. Dupa expresia fetei acestui nativ este foarte greu sa-ti dai seama daca este de acord cu tine sau nu, daca te aproba sau te condamna. In general, fata nu-i exprima gandurile sau trairile.

Nativul cu Ascendent in Rac percepe lumea din jur cu o profunzime emotionala deosebita. De aici rezulta o inclinatie puternica spre autoaparare impotriva oricaror experiente si descoperiri noi, care reprezinta baza auto-inselaciunii si exprimarii distorsionate. Acest nativ trebuie sa invete de la dusmani sa fie practic, precum Capricornul, ambitios si constructiv in munca. Este vorba in primul rand despre munca asupra propriei persoane, necesara pentru eliminarea distorsiunilor din exprimare si perceptie emotionala. Persoana nascuta cu Ascendent in Rac trebuie sa invete sa fie mai sincera si mai concisa in comunicarea cu cei din jur. Nu trebuie sa uite ca nivelul de cruzime a dusmanilor depinde de nivelul ei propriu de egoism.

Nativul cu Ascendent in Rac este foarte atasat de casa si de mama, isi iubeste patria si traditiile. Adora sa colectioneze diverse lucruri si deseori se intoarce in trecut. Are o imaginatie bogata, este timid din fire, de aceea, pentru a prospera cu adevarat, are nevoie de dragoste si sustinere. Din cauza neincrederii innascute in fortele proprii, tinde sa se ascunda de neplaceri. Se comporta cu gratie si farmec, dar in caz de cea mai mica amenintare si disconfort, se retrage in sine. Din cauza sensibilitatii pronuntate poate fi influentat cu usurinta de cei din jur.Calculeaza astrograma natala

Interpretare Astrograma

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...