Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop 2016 – Anul Maimutei de Foc


Horoscop 2016 – Anul Maimutei de Foc

Conform sistemului astrologic oriental, anul 2016 este anul Maimutei de Foc. In calendarul chinezesc, anul 2016 al Maimutei incepe la 8 februarie 2016 si se incheie pe 27 ianuarie 2017. Odata ce guvernatoarea anului 2016 isi va intra in drepturi, in viata noastra vor incepe sa se produca evenimente memorabile si schimbari majore, care vor influenta practic toate domeniile vietii noastre. Trebuie mentionat faptul ca Maimuta de Foc are un temperament aprins. In plus, este desteapta, sireata, hotarata si foarte activa. Guvernatoarea anului 2016, cu siguranta, va avea o influenta dinamica asupra tuturor, fara nici o exceptie. Schimbari majore vor incepe sa se produca chiar din pragul anului 2016. Asadar, daca va doriti de mult sa schimbati ceva, acum este momentul sa actionati – anul 2016 este o perioada excelenta pentru realizarea celor mai indraznete planuri si fantezii!

Horoscop 2016: Previziuni generale

Conform calendarului oriental, anul Maimutei de Foc incepe la 8 februarie 2016 si se incheie pe 27 ianuarie 2017. Pe parcursul intregului an, Saturn si Marte vor avea o influenta majora asupra vietii noastre, de aceea rezultatele actiunilor, pe care le vom intreprinde, vor depinde, in mare parte, nu doar de directia aleasa de noi, dar si de calitatea eforturilor depuse. De asemenea, trebuie sa tinem cont de faptul ca Maimuta este o fiinta destul de excentrica si schimbatoare, asadar, fiti pregatiti pentru cele mai neasteptate surprize si intorsaturi de situatie. In plus, Maimuta este destul de imprevizibila. Actiunile ei se pot schimba in functie de dispozitie. Nu uitati ca stapana anului poate fi nu numai vesela si amuzanta, dar si destul de mofturoasa. Pentru a evita momentele neplacute, coordonati-va actiunile cu intuitia – aceasta cu siguranta n-o sa va insele!

Buclele planetelor Marte si Saturn, aflate in miscare retrograda in apropierea stelei Antares, acumuleaza mari cantitati de energie, care trebuie canalizate intr-o directie utila: ocupati-va de realizarea ideilor interesante, inscrieti-va la cursuri de perfectionare profesionala, plecati in calatorii. Maimuta sustine orice initiativa pozitiva si, totodata, este ocrotitoarea caminului familial, de aceea pe plan personal lucrurile vor merge cat se poate de bine.

In ultimele luni ale anului 2016, Pluto poate aduce o oarecare tensiune in viata profesionala, care se va exprima prin inconsecventa deciziilor luate. Pentru a nu va strica relatiile cu colegii si partenerii, trebuie sa va concentrati atentia numai asupra celor mai importante lucruri si sa nu va irositi energia pe intrigi si barfe.

Daca veti da dovada de rabdare, responsabilitate, punctualitate si flexibilitate, va veti bucura de sustinerea Maimutei in toate domeniile vietii.


Horoscop 2016: Bani

Maimuta adora banii, dar din cauza comportamentului sau obraznic, anul 2016 va fi o perioada instabila pe plan financiar. In plus, guvernatoarea anului 2016 este o mare risipitoare, de aceea multi risca sa cheltuie mai mult, decat isi pot permite. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Maimuta poate sa bage o suma mare in jocuri de noroc sau sa-si investeasca toti banii intr-o afacere dubioasa. Totusi, oricat de ciudat ar parea, in anul 2016 vor avea noroc anume cei, care nu se tem de riscuri si s-au obisnuit sa infrunte cu curaj orice pericol. Activitatea de antreprenoriat si mecenatul vor aduce cel mai mare succes. Vor avea noroc si cei, care vor hotara, in sfarsit, sa-si schimbe locul de munca. La noul loc de munca va puteti astepta la propuneri interesante si nu este exclus sa va schimbati domiciliul.

Horoscop 2016: Dragoste

Maimuta este profund atasata de cei apropiati, datorita acestui fapt, cuplurile casatorite se vor bucura de o perioada deosebit de favorabila pe plan sentimental. Tinerii indragostiti vor fi foarte atenti unul cu celalalt, iar cuplurile mature vor descoperi limite noi in relatiile lor, fapt care le va spori afectiunea reciproca. Prin urmare, in anul 2016 al Maimutei de Foc, numarul de despartiri si divorturi va fi extrem de mic si acest fapt nu poate sa nu ne bucure.

Horoscop 2016: Sanatate

Activitatea intensa si petrecerile zgomotoase, suisurile si coborasurile in cariera si in dragoste, pe care promite sa le aduca Maimuta de Foc, nu au cum sa nu ne afecteze sanatatea. De aceea, oricat de tineri si sanatosi am fi, absolut tuturor semnelor zodiacale li se recomanda sa nu uite de masuri profilactice necesare pentru intretinerea starii de sanatate. Intariti-va imunitatea si acordati mai multa atentie organismului. Faceti sport, urmati un regim de alimentatie corect, dormiti suficient si nu uitati de odihna sanatoasa – plecati in excursii sau calatorii, sau pur si simplu iesiti mai des la iarba verde. Daca nu ati avut pana acum nici un fel de viciu, in anul Maimutei, unul poate aparea foarte usor. Incercati sa preveniti din timp orice va poate afecta sanatatea in viitor.

In anul Maimutei de Foc, va uram tuturor sanatate, intelegere si succes!


Horoscop 2016 pentru fiecare zodie:

Vezi toate articolele din categoria Astrologie


Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: