Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Culoarea parului influenteaza personalitatea


articole astrologice

Oamenii de stiinta au efectuat mai multe cercetari privind conexiunea dintre culoarea, structura si textura parului si caracterul oamenilor. S-a ajuns la concluzia ca parul poate dezvalui cateva trasaturi ale individului. Atat psihologii, cat si astrologii au fost de acord in totalitate cu aceasta concluzie.

Astfel, posesorii parului negru-albastrui sunt calculati, duri, unori chiar brutali, se afla sub influenta energiei planetei Saturn. Astfel de oameni deseori obtin multe in viata, datorita vointei ferme si caracterului puternic.

Posesorii parului negru (cu reflexe de castaniu la lumina soarelui) sunt creativi, atragatori si curajosi. Energia lui Pluton ii inzestreaza cu o minte agera si patrunzatoare si un caracter puternic. Multi dintre acesti oameni sunt atrasi de psihologie si criminologie.

Parul saten preia energia pamantului – Proserpina. Posesorii parului saten se bucura de increderea celor din jur, sunt generosi si loiali, buni psihologi. Pot avea mari succese in domeniul social/asistenta sociala. Sunt fericiti in viata de familie.

Persoanele care au parul blond-inchis cu reflexe de cenusiu, sunt inzestrate cu o inteligenta remarcabila, siretenie si, deseori, cu abilitatea de a minti frumos. Aceste persoane au inclinatii spre stiinte exacte, se afla sub influenta energiei planetei Mercur.

Posesorii parului blond cu reflexe de verde au capacitatea de a “citi” viitorul. Sunt inzestrati cu acest har si, de asemenea, cu talent poetic, de catre energia planetei Neptun.

Parul castaniu poarta energia planetei Jupiter, inzestrandu-i pe oameni cu putere si capacitatea de a-I influenta pe cei din jur. Cel mai mare succes ii asteapta in politica, finante, stiinta si administratie.

Posesorii parului roscat, guvernati de planeta Marte (Foc), pot reusi in orice domeniu. Sunt neinfricati, inventivi, descurcareti, trateaza cu umor problemele, dar deseori sunt irascibili.

Posesorii parului de culoarea cuprului simbolizeaza energia planetei Venus. Aceste persoane se pot lauda cu o stare de sanatate excelenta, un nivel inalt de armonie sufleteasca, inclinatii spre experimente, abilitati muzicale si artistice deosebite.

Posesorii parului auriu poarta energia Soarelui, atrag oamenii, sunt fermecatori si generosi. Pot atinge cele mai inalte culmi in activitatea creativa si in politica.

Posesorii parului blond-cenusiu se afla sub influenta energiei Lunii. Sunt romantici, delicati, inzestrati cu o inteligenta profunda si, deseori, cu abilitati paranormale. Sunt fermecatori, dar misteriosi.

Trebuie remarcat faptul ca in momentul in care o persoana isi vopseste parul intr-o alta culoare, ea capata intr-o oarecare masura energia planetei corespunzatoare acelei culori. Afla mai multe din articolul: Vrei sa-ti schimbi caracterul? Schimba culoarea parului!

Vezi toate articolele din categoria Astrologie


Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: